VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Hampeproteinpulver – Øko

49,95 kr.

På lager

Hampeproteinpulver Økologisk – Vegansk proteinpulver – Dragon Superfoods

Indhold: 200 gram

Hampeproteinpulver er blevet rigtig populært i de senere år pga. den formidable sammensætning af højkvalitetsprotein og ikke mindst; pga. de andre næringsmæssige fordele og den gode (nøddeagtige) smag. Samtidig er det en af de typer af vegansk proteinpulver, der er nemmest at fordøje, og ikke mindst indeholder det alle essentielle aminosyrer (se tabel nedenfor).

Nedenfor kan du læse mere om næringsværdi, sundhedsegenskaber og hvordan du kan bruge det.

Beskrivelse

hampeproteinpulver køb - vegansk proteinpulverHampeproteinpulver fra Dragon Superfoods – næringsindhold

Hampeproteinpulver fra Dragon Superfoods – økologisk certificeret. Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 1583 kJ / 376 kcal
  • Fedt 11 g
  • heraf mættet fedt 1,4 g
  • Kulhydrater 18 g
  • heraf sukkerarter 5 g
  • Kostfibre: 7,2 g
  • Protein 48 g
  • Salt 0,12 g

 

Ingredienser: Hampeproteinpulver* – *certificeret økologisk.

Allergenefri.

Opbevares tørt, køligt og tætlukket.

Hampeproteinpulver

Hampeproteinpulver er lavet af hampefrø. Olien presses ud af hampefrøene, der herefter kværnes ved en lav temperatur, så du står tilbage med selve proteinpulveret.

Hampefrø er naturligt rige på protein af den bedste kvalitet, og samtidig er de en formidabel kilde til omega 3 og omega 6-fedtsyrer, mineraler, levende enzymer og kostfibre. Og så indeholder det de 9 essentielle aminosyrer.

Pulveret er ikke kendt for at skabe bøvl med maven, og det fordøjes nemmere end mange andre typer proteinpulver. Læs mere om sundhedsegenskaberne for hampeproteinpulver nedenfor.

hampeproteinpulver alle essentielle aminosyrerVegansk proteinpulver med alle essentielle aminosyrer

Det kaldes et vegansk proteinpulver – men alle andre kan selvfølgelig også nyde godt af hampefrøenes gode egenskaber.

Det indeholder alle essentielle aminosyrer. Se billedet med tabellen.

For at få proteiner nok i hverdagen, er det et super godt proteinrigt supplement til en kødfri kost. Det indeholder også mange af de næringskilder (se ovenfor og nedenfor), som ellers kan mangle i en vegansk eller vegetarisk kost (omega-fedtsyrer, vitaminer, mineraler).

Hampeproteinpulver bruges også tit af atleter og træningsfolk generelt, fordi det, som med andre typer proteinpulvere, kan hjælpe med at øge muskelmasse og præstationsevne. Og så er det et rigtig godt alternativ til valleprotein.

Så bulk up – eller bare tag det som et tilskud til din kost!

Hvordan bruges hampeproteinpulver?

Nogle bruger hampeproteinpulver ved at tilsætte 2-3 spsk til et glas vand eller juice hver dag. Andre blender det i sammen med en smoothie, og endnu andre bruger det i proteinpandekager eller bagværk. Det er også super godt i eksempelvis hjemmelavede proteinbarer og müslibarer.

Er hampeproteinpulver sundt?

Som nævnt øverst, er hampeproteinpulver rigtig sundt. Proteinerne indeholder alle essentielle aminosyrer (inkl. methionin og cystein), og de er vigtige, for dem kan kroppen ikke selv producere.

Hampeprotein indeholder en del fedt fra olien i frøene. Det er de vigtige omega-fedtsyrer, og det meste er umættet fedt. Så det er de gode fedtstoffer. Udover at det indeholder alle essentielle aminosyrer, og er en kilde til de gode omega 3 og 6-fedtsyrer, er der flere super gode egenskaber. Hampeproteinpulver indeholder også antioxidanter, og det er rigt på mineraler som fosfor, magnesium, calcium, jern, zink, kobber og mangan.

Det veganske proteinpulver er en af de proteinpulver-typer, der er nemmest at fordøje, fordi kroppen kan bruge næsten alle proteinernes gode egenskaber i forbindelse med restitution og vedligeholdelse.

Hampeproteinpulver er naturligvis lavet af hampefrø. Hampefrø er en af de bedste kilder til vegansk protein – læs evt. mere om hampefrø og deres egenskaber her >>

Andre typer vegansk proteinpulver på shoppen

Du finder mange andre typer af vegansk proteinpulver her på webshoppen, hvis du gerne vil prøve andet end hampeproteinpulver. Mange er også økologiske og glutenfrie.

Se alle typer vegansk proteinpulver på shoppen her >>

Hampeproteinpulver stiger i popularitet

Hampeproteinpulver er selvfølgelig blevet så populært pga. de gode proteiner. Men generelt er hamp og hampefrø blevet ekstraordinært populært pga. de mange andre godenæringsstoffer det indeholder (se ovenfor). At det samtidig er en type af (vegansk) proteinpulver, der er rigtig nemt for systemet at fordøje, er endnu en årsag. Normalt er proteiner fra kød og animalske produkter nemmere for maven at arbejde med, men hampeproteinpulver er næsten oppe på samme effekt.

Hamp generelt

Nu fristes man måske til at tro, at hampeproteinpulver er lavet af det samme som marihuana. Men selvom hampefrø og marihuana begge stammer fra cannabisplanter, er der ikke tale om samme plante. Den største forskel er, at marihuana indeholder store mængder af det euforiserende stof THC, og det gør hampefrø ikke. Og derfor er der intet farligt ved at indtage hampeproteinpulver. Tværtimod er det ultra sundt og næringsrigt, som du nok også godt ved i forvejen. I modsætning til pot/marihuana er hamp med til at skabe en vedvarende mæthedsfornemmelse. Især pga. det høje indhold af kvalitetsprotein.

Hamp (af hampefrø) har været brugt i flere tusinde år til medicinske formål, så det er ikke som sådan noget nyt. Og sundhedsegenskaberne er velkendte i hele verden.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Økologisk

Vegansk