VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Risproteinpulver (80% protein) - 250g - Øko

55,00 DKK 39,00 DKK

På lager

Risproteinpulver – Økologisk – Fra BiOrganik

Indhold: 250 gram

Risproteinpulver med 80 gram vegansk protein pr 100 gram. Letopløseligt vegansk proteinpulver af ris til brug i proteinshakes, smoothies mv.

Info og næringsværdi nedenfor

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

risproteinpulver tilbud - økologisk vegansk proteinpulverRisproteinpulver – Næringsindhold pr 100g:

Risproteinpulver fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

 • Energi: 1579 KJ/ 373 Kcal
 • Fedt: 1,83 g – heraf mættet fedt 0,36 g
 • Kulhydrater: 11,1 g – heraf sukkerarter: 0,49 g
 • Fibre: 4,3 g
 • Protein: 80,1 g
 • Salt: 0,09 g

 

Ingredienser: Økologiske, malede ris

Økologisk – HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Kina

Opbevares tørt, køligt og tætlukket. Bedst før ofte god efter: Se etiketten på posen.

Risproteinpulver – Anvendelse

Risproteinpulver – anvendelse: Ved brug som vegansk proteinpulver til shakes, smoothies eller juicer: 30 gram risproteinpulver blandes/shakes med ca. 250 ml. væske.

Sundhedsmæssige fordele ved risprotein

Risproteinpulver er et vegansk proteinpulver, der har mange sundhedsmæssige fordele:

 • Det er nemt at fordøje. Modsat andre typer proteinpulvere, ligger risprotein i den gode ende i forhold til at maven kan fordøje det nemt.
 • Det har et højt proteinindhold, og indeholder mange essentielle aminosyrer.
 • Risprotein absorberes hurtigt i kroppen. Derfor er det også ideelt til de der træner meget, som et post-træningssupplement til muskel-restitution.
 • Det er allergivenligt. Hvor nogle ikke kan tåle eksempelvis soja eller hvede (el. mælk og laktose), så er der ingen, der er allergiske overfor ris.
 • Man kan bruge det på mange måder. Udover at du selvfølgelig kan bruge det i en proteinshake, er det også godt til eksempelvis hjemmelavede proteinbarer, smoothies eller i pandekager. Eller brug lidt pulver i kage- eller bolledejen, for at højne proteinindholdet i bagværk.

Risproteinpulver har et højt indhold af proteiner

Risproteinpulver har et meget højt indhold af proteiner og af essentielle aminosyrer. Denne variant fra BiOrganik indeholder over 80g vegansk protein pr 100 gram.

Proteiner er vigtige for at opretholde og restituere musklernes i kroppen. I samspil med træningsaktiviteter er proteiner også med til at reducere kropsfedt og til at øge muskelmassen. Generelt er en proteinrig kost med til at lade mæthedsfornemmelsen vare længere, end hvis man ikke spiser så mange proteiner.

Risproteinpulver er med til at sløve optagelsen af kulhydrater

Risproteinpulver kan også være medvirkende til at balancere blodsukkeret. Når man spiser proteiner, sammen med et måltid der indeholder mange kulhydrater, er det med til at sløve optagelsen af kulhydrater. det betyder, at kroppen optager det langsommere. Ved at sørge for for at spise godt med proteiner i eller i kombination med sine måltider, stoppes (eller begrænses) hurtige udsving og stigninger i blodsukkerniveauet.

Andre typer vegansk proteinpulver

Udover denne risproteinpulver fra en af vores top-leverandører af veganske superfoods; BiOrganik, har vi andre typer vegansk proteinpulver her på shoppen: hampeproteinpulver fra BiOrganik, hampeproteinpulver fra Veganzproteinshake (pulver) med jordbærproteinshake (pulver) med chokolade. Og også ærteproteinpulver. Ligesom vi har to typer af algeprotein-pulver: spirulina pulver og chlorella pulver.

Yderligere information

Vægt 0.25 kg
Økologisk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET