VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Chlorella Tabletter – Øko – 100g

55,00 kr.

Ikke på lager

Chlorella tabletter – Økologiske – Fra BiOrganik

Indhold: 100 gram (svarer til ca. 250 tabletter)

Anbefalet daglig mængde: 2 x 5 tabletter.

Økologiske chlorellatabletter med mange gode proteiner (alle essentielle aminosyrer), vitaminer og andre sunde næringsstoffer. Et populært vegansk supplement til kosten.

Info og næringsværdi nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

chlorella tabletter køb onlineChlorella tabletter – økologiske – Næringsindhold pr 100g:

Chlorella tabletter fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

  • Energi: 1370 KJ/ 326 Kcal
  • Fedt: 12,4 g – heraf mættet fedt 0,95 g
  • Kulhydrater: 17,3 g – heraf sukkerarter: 0,82 g
  • Fibre: 12,1 g
  • Protein: 57,5 g
  • Salt: 0,13 g

 

Ingredienser: 100% tørrede chlorella-alger* malet til pulver og formet som tabletter – dyrket uden kemiske tilsætningsstoffer. *Økologisk certificeret

Økologisk – HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Kina

Opbevares tørt, køligt og tætlukket. Bedst før ofte god efter: Se etiketten på posen.

Chlorella tabletter anvendelse og dosering

Chlorella tabletter anvendelse: : daglig mængde: 2×5 chlorella tabletter (5 tabletter 2 gange dagligt) lige før eller sammen med et måltid og altid sammen med væske. Tag eksempelvis tabletterne sammen med vand eller juice.

Undgå at indtage mere end den anbefalede daglige mængde på i alt 10 tabletter. Opbevar posen med tabletter, så den er utilgængelig for børn.

Se evt. også vores chlorella pulver eller spirulina tabletter eller spirulina pulver, der også er lavet af de næringsrige alger.

Hvad består de af?

Chlorella tabletter er lavet af encellede, grønne alger, der dyrkes i ferskvand. Chlorellaalgen vokser meget hurtigt, og dyrkes oftest i Asien. Algen er blå-grøn (som spirulina) – men mere grønlig end blålig. Den intense grønne farve skyldes det høje indhold af klorofyl. 

Chlorella og klorofyl

Chorella tabletter (og pulver) indeholder klorofyl. Klorofyl er planternes omdrejningspunkt i forhold til fotosynetesen. For os mennesker, er indholdet af klorofyl basedannende. Chlorella er derfor med til at skabe balance, i de fødevarer vi indtager i forbindelse med syre og base. Klorofyl er en kilde til at hjælpe cellernes genopbygning – især ved restitution, i forhold til vores muskler. Algerne siges bl.a. også at være gode for dit immunforsvar, din fordøjelse, din frugtbarhed og meget andet – mere nedenfor.

Hvad er Chlorella tabletter godt for?

chlorella piller - chlorella tabletter økologiske

Chlorella tabletter (el. pulver) indeholder rigtig mange sunde og gode næringsstoffer – også i kombination med klorofylindholdet, som beskrevet ovenfor. Pga. de gode egenskaber er det blevet meget populært som et supplement til kosten. Algernes gode egenskaber har været kendt i Asien i århundreder, og er derfor meget udbredt i Østen.

BiOrganiks Chlorella er dyrket i Kina i en 100% økologisk produktion.

Chlorella tabletter (og pulver) fra BiOrganik indeholder bl.a.

– indhold per dagsdosis (10 tabletter):

  • D-vitamin: 24 μg
  • Folsyre: 92 μg
  • Jern: 4,05 mg
  • Jod: 40 μg

Algetabletter med alle essentielle aminosyrer – kvalitetsprotein

Algetabletter og -pulver fra chlorella-alger indeholder masser af kvalitetsprotein med alle de 9 essentielle aminosyrer – bl.a. BCAA. Algetabletterne indeholder også glutamin, der kan hjælpe med træningsrestitution. Derfor er chlorellatabletter en af de bedste typer af vegansk protein, der findes.

Chlorella-algerne indeholder desuden antioxidanter, omega-3-fedtsyrer og masser af kostfibre. Hertil kommer de gode mineraler; magnesium, zink, calcium, kobber, B-vitaminer og C-vitamin. Visse studier viser, at chlorella kan have en positiv effekt på kolesteroltallet, og de kan også være med til at holde blodsukkerniveauet nede. Men idet der i Danmark ikke findes undersøgelser og forskning omkring Chlorellas helbredsegenskaber, kan (og må) vi ikke skrive, at det rent faktisk gør alle disse ting.

Chlorella tabletter til udrensning (detox)

Nogle udenlandske studier viser, at chlorella tabletter eller pulver kan hjælpe med at udrense (detoxe) kroppen (kilde). Algerne er med til at udlede frie radikaler, tungmetaller og andre skadelige elementer fra kroppen. Derfor er chlorella populært som en detox-kur.

Hvis du er interesseret i andre typer algeprodukter med masser af gode næringsegenskaber, finder du også Spirulinapulver og -tabletter her på webshoppen. Og vi har andre typer af vegansk proteinpulver. Eksempelvis økologisk risproteinpulver og hampeproteinpulver. Og ikke mindst vores Veganz protein shakes (også vegansk proteinpulver) med jordbær eller chokoladesmag. Se hele kategorien vegansk proteinpulver og protein bars her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Økologisk