VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Chlorella Pulver – Øko – 100g

49,00 kr.

Ikke på lager

Chlorella pulver – Økologisk – Fra BiOrganik

Indhold: 100 gram

Økologisk chlorella pulver med mange gode næringsstoffer – herunder kvalitetsprotein, mineraler, fibre og vitaminer. Et populært vegansk kostsupplement.

Findes også som chlorellatabletter.

Info og næringsværdi nedenfor

Beskrivelse

chlorella pulver køb - hvad er chlorella godt forChlorella pulver – økologisk – Næringsindhold pr 100g:

Chlorella pulver fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

  • Energi: 1370 KJ/ 326 Kcal
  • Fedt: 12,4 g – heraf mættet fedt 0,95 g
  • Kulhydrater: 17,3 g – heraf sukkerarter: 0,82 g
  • Fibre: 12,1 g
  • Protein: 57,5 g
  • Salt: 0,13 g

 

Ingredienser: 100% tørrede chlorella-alger* malet til pulver- dyrket uden kemiske tilsætningsstoffer. *Økologisk certificeret

Økologisk – HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Kina

Opbevares tørt, køligt og tætlukket. Bedst før ofte god efter: Se etiketten på posen.

Anvendelse chlorellapulver

Anbefalet daglig mængde: 2×2 gram chlorellapulver (2 gram 2 gange dagligt) lige før eller sammen med et måltid og altid sammen med væske. Bland det evt. med vand, juice eller i en smoothie.

Som med så meget andet, så skal du undgå at indtage mere end den anbefalede daglige mængde. Opbevar posen med pulver, så den er utilgængelig for børn.

Se evt. også vores chlorella tabletter eller spirulina pulver eller spirulina tabletter, der selvfølgelig også er baseret på alger med god næringsværdi.

Hvad er chlorella pulver lavet af?

Chlorella pulver er lavet af encellede, grønne ferskvandsalger. Idet chlorella-alger har en hård cellevæg, som vi mennesker ikke kan fordøje, tager man det som et supplement til kosten, for at få gavn af algens gode egenskaber. Chlorella-alger vokser ekstremt hurtigt, og dyrkes mest i Asien. Selve algen er blå-grøn (som spirulina). Den flotte grønne farve skyldes det høje indhold af klorofyl. 

Chlorella pulver og klorofyl

chlorella pulver tilbud

Chorella pulver og tabletter indeholder altså klorofyl. Klorofyl er essentiel for at skabe fotosyntesen, der er planternes omdrejningspunkt. For os mennesker, er indholdet af klorofyl basedannende, og er derfor med til at balancere vores indtag af syre- og baserige fødevarer. Klorofyl er en rigtig god kilde til celleopbygning – især ved restitution efter muskelpåvirkninger. (Altså hvis du eksempelvis træner). Så også atleter er glade for denne type af kostsupplement. Det siges bl.a. også at være godt for din fordøjelse, dit immunforsvar, frugtbarhed og meget andet. Og hvad er det mere godt for? Er det sundt på andre måder?

Chlorella virkning – er det sundt? B12?

Chlorella pulver (el. tabletter) indeholder alverdens gode næringsstoffer i kombination med indholdet af klorofyl. Derfor er det blevet så populært, og har været det i mange mange år i Østen.

BiOrganiks Chlorella er dyrket 100% økologisk i Kina.

Algetypen indeholder små mængder af B12 vitamin, men er ikke nok til at kunne dække et dagligt behov.

Denne type chlorella pulver fra BiOrganik indeholder desuden – indhold per dagsdosis (4g):

  • D-vitamin: 24 μg
  • Folsyre: 92 μg
  • Jern: 4,05 mg
  • Jod: 40 μg

Og der er meget mere endnu:

Alge med kvalitetsproteinchlorella pulver køb - hvad er chlorella

Chlorella pulver (og chlorella tabletter) indeholder masser af protein, og det er kvalitetsprotein der indeholder alle essentielle aminosyrer. Herunder BCAA. Det indeholder også glutamin, der kan hjælpe med restitution efter træning og også med at danne nyt muskelvæv. Derfor er chlorellapulver en super god type af vegansk proteinpulver – også for de der træner meget.

Algerne indeholder også flere typer antioxidanter, omega-3-fedtsyrer og masser af fibre. Af mineraler indeholder det bl.a. (udover de ovennævnte) magnesium, zink, calcium, kobber og andre typer B-vitaminer. Andre studier igen viser at chlorella pulver kan have en positiv effekt på kolesteroltallet og også på blodsukkerniveauet. Men idet der ikke findes undersøgelser og forskning omkring Chlorella pulverets helbredsegenskaber i Danmark, er der ikke noget vi kan (eller må) skrive med sikkerhed.

Chlorella pulver til detox (udrensning)

Nogle amerikanske og/eller asiatiske studier viser, at chlorella pulver eller tabletter kan hjælpe kroppen med at detoxe (kilde). Det kan det ved at hjælpe til med at fjerne/udlede tungmetaller, frie radikaler og andre skadelige elementer fra kroppens systemer. Derfor bruger mange også chlorellapulver som en udrensningskur.

Interesseret i andre typer algeprodukter med masser af gode næringsstoffer, så har vi også Spirulina pulver og tabletter i shoppen.

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Økologisk