VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Spirulina Tabletter – Øko – 100g

Original price was: 39,00 kr..Current price is: 29,00 kr..

Ikke på lager

Spirulina tabletter – Økologiske – Fra BiOrganik

BEDST FØR OFTE GOD EFTER 28/4 2023

Indhold: 100 gram

Økologisk spirulinatabletter af alger indeholder en kombination af vigtige næringsstoffer, proteiner, vitaminer og mineraler.

1 tablet indeholder 400 mg spirulina. Anbefalet daglig mængde: 5 tabletter 3 gange dagligt. 100 gram svarer ca. til 250 tabletter.

Mere info og næringsværdi nedenfor

Beskrivelse

spirulina tabletter køb - spirulina pillerSpirulina tabletter – økologiske – Næringsindhold pr 100g:

Spirulina tabletter fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

 • Energi: 1463 KJ/ 350 Kcal
 • Fedt: 8,2 g – heraf mættet fedt 1,1 g
 • Kulhydrater: 15,1 g – heraf sukkerarter: 0,25 g
 • Fibre: 7 g
 • Protein: 60 g
 • Salt: 1,75 g

 

Ingredienser: 100% rå, tørrede spirulina-alger* presset til tabletter. Dyrket uden kemiske tilsætningsstoffer. *Økologisk certificeret. HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Kina

Opbevares tørt, køligt, mørkt og tætlukket.

Anvendelse spirulina tabletter

Anbefalet daglig dosis: 3×5 spirulina tabletter (5 stk 3 gange dagligt) lige før eller i kombination med et måltid og altid sammen med væske. Bland det evt. med vand, juice eller i en smoothie. 

1 tablet indeholder 400 mg spirulina. 100 gram svarer ca. til 250 spirulina tabletter.

Undgå at indtage mere end den anbefalede daglige mængde. Opbevar posen utilgængeligt for børn.

Se evt. også vores spirulina pulver eller chlorella pulver eller chlorella tabletter, der også er algebaserede og rige på gode næringsstoffer.

Hvad er spirulinatabletter lavet af?

Spirulinatabletter er lavet af algen spirulina, der består af encellede, blå-grønne mikroalger. Spirulina-alger bliver især dyrket i Afrika og Asien. Spirulina-algen er blå-grøn (minder meget om chlorella-algen), og smagen er forholdsvist mild. Spirulina-alger vokser i mikroskopiske spiraler, der klumper sig sammen, og gør det derfor nemt at høste.

Algerne dyrkes i kontrollerede vandmiljøer i bassiner, hvor algerne konstant overvåges og testes i forhold til både algernes kvalitet og renhed. Spirulina tabletter fra BiOrganik er økologisk dyrket.

Er alger sunde?

spirulina tabletter køb tilbud

Idet spirulina tabletter (og pulver) indeholder rigtig mange gode næringsstoffer, er det et meget populært supplement til kosten. Spirulina-algen er kendt som en af de allermest næringsrige planter, der findes. Det er især et populært supplement for veganere og vegetarer, fordi algen indeholder næringsstoffer, der ellers kun findes i kød. Spirulina indeholder små mængder af B12 vitamin, men ikke nok til at dække et dagligt behov.

BiOrganiks Spirulina tabletter er dyrket 100% økologisk i kontrollerede dyrkningsbassiner i Kina.

Denne type spirulina fra BiOrganik indeholder bl.a.

– indhold per dagsdosis (6 g):

 • B6-vitamin: 1,1 mg
 • Riboflavin (B2-vitamin): 0,41 mg
 • Jern: 4,96 mg
 • Jod: 108 μg
 • K-vitamin: 78 μg

Og mange andre sunde næringsstoffer. Faktisk er algerne exceptionelt rige på alverdens gode proteiner og antioxidanter. Mere om det i næste afsnit.

Algerne er rige på kvalitetsprotein og antioxidanter

Spirulinatabletter (og spirulina pulver) indeholder rigtig meget kvalitetsprotein, idet proteinerne indeholder alle essentielle aminosyrer. Algetypen kan faktisk sammenlignes med æg i forhold til proteinernes høje kvalitet. Derfor er spirulina-alger en rigtig god type af vegansk protein.

Algerne indeholder desuden mange antioxidanter, der bl.a. hjælper med at beskytte kroppen mod frie radikaler. Spirulina-algen har, gennem antioxidanterne, også anti-inflammatoriske egenskaber, og kan være medvirkende til at sænke et forhøjet kolesteroltal og blodtryk.

Flere fordele ved spirulina tabletter

 • Spirulina tabletter (og pulver) er rige på klorofyl. Klorofyl medvirker til at dække vores behov for base i vores syre-base balance i kroppen.
 • Mange bruger også tabletterne til detox (til en udrensningskur), idet algernes egenskaber er med til at rense kroppens systemer for eksempelvis frie radikaler og tungmetaller.

Spirulina-alger findes også som pulver. Interesseret i mere information omkring Spirulinas sundhedsegenskaber, kan du evt. læse denne artikel (på engelsk – åbner i nyt vindue).

Interesseret i andre typer algeprodukter med masser af gode næringsstoffer, så har vi også Chlorella pulver og tabletter i shoppen. Chlorella indeholder mange af de samme gode næringsstoffer, men har en lidt anderledes næringsprofil.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Økologisk