VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Spirulina Pulver – Øko – 100g

39,00 kr.

Ikke på lager

Spirulina pulver – Økologisk – Fra BiOrganik

Indhold: 100 gram

Økologisk spirulinapulver af alger indeholder et mix af de allerbedste næringsstoffer, proteiner, vitaminer og mineraler. Derfor er algetypen Spirulina (og også Chlorella) et meget populært supplement til kosten.

Info og næringsværdi nedenfor

Beskrivelse

spirulina pulver køb online - økologiskSpirulina pulver – økologisk – Næringsindhold pr 100g:

Spirulina pulver fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

 • Energi: 1463 KJ/ 350 Kcal
 • Fedt: 8,2 g – heraf mættet fedt 1,1 g
 • Kulhydrater: 15,1 g – heraf sukkerarter: 0,25 g
 • Fibre: 7 g
 • Protein: 60 g
 • Salt: 1,75 g

 

Ingredienser: 100% rå, tørrede spirulina-alger* malet til pulver. Dyrket uden kemiske tilsætningsstoffer. *Økologisk certificeret. HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Kina

Opbevares tørt, køligt, mørkt og tætlukket.

Anvendelse spirulinapulver

Anbefalet daglig dosis: 3×2 gram spirulina pulver (2 gram 3 gange dagligt) lige før eller i kombination med et måltid og altid sammen med væske. Bland det evt. med vand, juice eller i en smoothie.

Nogle bruger også pulveret til madlavning, men det har en lidt karakteristisk smag, som ikke alle bryder sig om.

Undgå at indtage mere end den anbefalede daglige mængde. Opbevar posen utilgængeligt for børn.

Se evt. også vores spirulina tabletter eller chlorella pulver eller chlorella tabletter, der også er algebaserede og rige på gode næringsstoffer.

Hvad er spirulina pulver lavet af?

Spirulina pulver består af encellede, blå-grønne mikroalger. Spirulina-alger dyrkes mest i Asien og Afrika. Selve spirulina-algen er blå-grøn (stort set som chlorella), og smagen er forholdsvist mild. Spirulinaplanten vokser i mikroskopiske spiraler, der har det med at hænge sammen, så derfor er det nemt at høste algerne. 

Man dyrker spirulina i kontrollerede vandmiljøer, hvor der konstant overvåges og testes i forhold til både algekvalitet og renhed.

Er spirulina sundt?

Fordi spirulina pulver (og tabletter) indeholder så mange næringsstoffer, er det et meget kendt og udbredt supplement til kosten. Spirulina kendes som en af de allermest næringsrige fødevarer, der findes. Og det siger ikke så lidt om algens egenskaber. Nogle af algeplantens næringsstoffer, er ellers kun nogen, man finder i kød. Algetypen indeholder små mængder af B12 vitamin, men er ikke nok til at kunne dække et dagligt behov.

BiOrganiks Spirulina er dyrket 100% økologisk i kontrollerede dyrkningsbassiner i Kina.

Denne type spirulina pulver fra BiOrganik indeholder bl.a.

spirulina pulver køb tilbud algepulver

– indhold per dagsdosis (6 g):

 • B6-vitamin: 1,1 mg
 • Riboflavin (B2-vitamin): 0,41 mg
 • Jern: 4,96 mg
 • Jod: 108 μg
 • K-vitamin: 78 μg

Og mange andre sunde næringsstoffer. Faktisk er spirulina pulver fyldt med alverdens gode proteiner og antioxidanter. Mere om det her under.

Rig på kvalitetsprotein og antioxidanter

Spirulinapulver (og spirulina tabletter) indeholder masser af kvalitetsprotein, fordi proteinerne indeholder alle essentielle aminosyrer. Det kan sammenlignes med æg i forhold til proteinets kvalitet. Derfor er spirulinapulver en rigtig god type af vegansk proteinpulver.

Algetypen indeholder også antioxidanter, der bl.a. er med til at beskytte kroppen mod frie radikaler. Antioxidanter hjælper generelt til at befri kroppen for oxidativ stress. Spirulina-alger har, via antioxidanterne, også anti-inflammatoriske elementer, og kan bidrage til at sænke et forhøjet blodtryk og kolesteroltal.

Andre fordele ved spirulina pulver

 • Spirulina pulver er rig på klorofyl, der er med til at dække behovet for base i syre-base-balancen i kroppen. (Klorofyl er også det, der giver algen sin intense farve).
 • Pulveret bruges af mange som en udrensningskur (detox), fordi det renser kroppens systemer for bl.a. frie radikaler og tungmetaller. Samtidig har nærings-egenskaberne en positiv effekt på tarmfloraen.

Spirulina-alger findes også som tabletter.

Interesseret i andre typer algeprodukter med masser af gode næringsstoffer, så har vi også Chlorella pulver og tabletter i shoppen. Læs evt. mere om sundhedsfordelene ved Spirulina-alger her (artikel på engelsk – åbner i nyt vindue).

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Økologisk