VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Kikærtepasta med gurkemeje (22g protein) – Glutenfri – Øko

23,95 kr.

Ikke på lager

Kikærtepasta med gurkemeje – Økologisk – Seitz BIO Chickpea and Turmeric Broad Pasta Curled

VAREN ER DESVÆRRE UDGÅET AF SEITZ’ SORTIMENT – SE I STEDET ØKOLOGISK KIKÆRTEPASTA HER >>

Indhold: 250 gram

Kikærtepasta med gurkemeje er en glutenfri, økologisk og vegansk pasta, der er oplagt til en mildt krydret pastaret. Pastaen har et proteinindhold på 22 gram pr 100 gram.

Koges i vand i 3-6 minutter.

Se næringsindhold, mere info og serveringsforslag nedenfor.

Se alle varianter af kikærtepasta, linsepasta mv. her >>

Beskrivelse

Kikærtepasta med gurkemeje – vegansk pasta – økologisk

Kikærtepasta med gurkemeje er både glutenfri og vegansk, og så er pastaskruerne 100% økologiske. Pastaen findes også i en version med grønne ærter og ramsløg og en med røde linser og sweet potatoes. (Vi har mange varianter af pasta og også spaghetti lavet af bælgfrugter som kikærter, ærter og linser og også af boghvede – se dem alle her).

Der er tilsat gurkemeje til pastaskruerne, for at give dem lidt ekstra lækkerness. Oplagt hvis du vil servere en lidt mere krydret pastaret – måske med en god karrybaseret sauce til.

Kikærtepasta er mere proteinholdig og indeholder færre kulhydrater end klassisk pasta og spaghetti lavet af hvedemel eller durummel.

Kikærtepasta med gurkemeje – Næringsindhold pr 100 gram:

kikærtepasta køb - tilbud

Næringsindhold i 100 gram kikærtepasta med gurkemeje fra Seitz:

  • Energi: 1537 KJ – 365 Kcal
  • Fedt: 6,1 g – heraf mættet fedt: 1,6 g
  • Kulhydrater: 51 g – heraf sukkerarter: 2,3 g
  • Kostfibre: 8,7 g
  • Protein: 22 g
  • Salt: <0,01 g

 

Ingredienser: Økologisk kikærtemel (98%) og økologisk gurkemeje (2%).

Økologisk certificeret – DE-ÖKO-006 – EU Jordbrug

Opbevares tørt og ikke for varmt.

Pasta af bælgfrugter – proteinholdigt og fyldt med sunde næringsstoffer

Vegansk pasta af bælgfrugter som linser, kikærter og grønne ærter, og også korn og kerner, har et meget højt proteinindhold sammenlignet med klassisk pasta af hvedemel. Pasta lavet af mel fra bælgfrugter vinder større og større udbredelse i Danmark, netop på grund af pastatypernes formidable næringsværdi.

Det tyske firma Seitz (der også er bag vores Fit ‘n’ Free pastaer af bælgfrugter) har specialiseret sig i at lave glutenfri og vegansk pasta af blandt andet linser, kikærter, korn og ærter. Fælles for pastatyperne er, at de indeholder lagt større mængder af proteiner og færre kulhydrater end pasta af bl.a. hvedemel.

Kikærtepasta – er det sundt?

Kikærtepasta er helt afgjort sundt. Pasta af kikærter har et højt indhold af protein og kostfibre, og indeholder blandt andet potassium, calcium, B-vitaminer, jern og magnesium.

Pasta af bælgfrugter har også et lavere kulhydratindhold sammenlignet med hvedepasta og durumpasta, og er derfor også anbefalelsesværdige for de på en KETO eller LCHF-baseret kost.

Kikærtepasta med gurkemeje – serveringsforslag

En lækker plantebaseret kødsovs (måske med et touch af karry) er oplagt som følgesvend til kikærtepasta. Begge dele tilberedes på i alt ca. 10 minutter, hvis du f.eks. følger denne opskrift på vegansk ‘kød’sovs. En vegansk pasta af kikærter er selvfølgelig også super god til vegansk pastasalat eller sammen med en cremet tomatsauce – eller bare sammen med ketchup, når det skal gå stærkt og stadig være næringsrigt. Pasta af bælgfrugter, herunder kikærtepasta, indeholder så meget protein, at man faktisk ikke behøver flere proteiner i et måltid.

TIP: drys lidt gærflager ovenpå. Gærflager (nutritional yeast) smager af ost, og er super sunde. Mere om gærflager her.

kikærtepasta køb - vegansk pasta af kikærter

Vil du gerne lave en god hjemmelavet vegansk dressing eller sauce til pastaskruerne, er der mange gode opskrifter på veganske-opskrifter.dk.

Seitz – eksperter i glutenfri pasta

Seitz står for glutenfri pasta i alle varianter og former. Seitz er et tysk brand, der ejes af ALB GOLD. De har lavet Seitz som et brand for sig, fordi det netop er glutenfri pasta -produkter, der er omdrejningspunktet. Men de har også brandet Fit ‘n’ Free, der også er både vegansk og glutenfri pasta. Du finder 4 varianter af Fit ‘n’ Free pasta og 3 varianter af denne type her på shoppen.

Kikærtepasta med en mild smag af gurkemeje

Denne type kikærtepasta er tilsat gurkemeje. Både for at give pastaen lidt smag og farve, for egentligt smager kikærtepasta naturel ikke af noget. Akkurat som traditionel pasta. Det er jo oftest saucer, dressinger og tilbehør, der giver smag til pastaen. Men du finder også kikærtepasta naturel her på webshoppen.

Flere varianter af vegansk og glutenfri pasta af kikærter, ærter, linser og boghvede

Du finder et stort udvalg af glutenfri og vegansk pasta og også spaghetti baseret på bælgfrugter (og også boghvede) her i webshoppen. Se alle typer af vegansk og glutenfri pasta her >>.

Ud over denne type kikærtepasta, finder du også kikærtepasta natural, ærtepasta med ramsløg, ærtepasta med sorghummel, linsepasta natural (af røde linser), linsespaghetti med rismel, linsepasta med sweet potatoes, boghvedepasta og linsepasta af gule linser med kastanjemel.

kikærtepasta køb tilbud

Yderligere information

Vægt 0,27 kg