VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Ærtepasta med ramsløg - (19g protein) - 300g - Øko

25,00 DKK

På lager

Ærtepasta med ramsløg – Økologisk – Seitz BIO Green Peas And Wild Garlic Pasta

Indhold: 250 gram

Ærtepasta med ramsløg er en glutenfri, økologisk og vegansk pasta. Et skønt protein- og fiberrigt alternativ til pasta af durum eller hvede.

Koges i letsaltet vand i 3-5 minutter.

Se næringsindhold, mere info og serveringsforslag nedenfor.

Se alle varianter af glutenfri og vegansk pasta her >>

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

Ærtepasta af grønne ærter og ramsløg – Næringsindhold pr 100 gram:

Næringsindhold i 100 gram ærtepasta (vegansk pasta) af ærter og ramsløg fra Seitz:

  • Energi: 1421 KJ – 336 Kcal
  • Fedt: 1,8 g – heraf mættet fedt: 0,4 g
  • Kulhydrater: 57 g – heraf sukkerarter: 3,2 g
  • Kostfibre: 7,8 g
  • Protein: 19 g
  • Salt: <0,01 g

 

Ingredienser: Mel af grønne ærter* (98%) og ramsløg* (2%).

*Økologisk certificeret – DE-ÖKO-006 – EU Jordbrug – Oprindelse: Tyskland.

Opbevares tørt og ikke for varmt. Bedst før: se mærkning på æsken.

Ærtepasta med ramsløg – vegansk pasta – økologisk

Ærtepasta med ramsløg er en både glutenfri og vegansk pasta i økologisk udgave. Den findes også i en variant med linsepasta med sweet potatoes og en med kikærtepasta og gurkemeje. (Vi har mange varianter af pasta lavet af bælgfrugter her på shoppen. Se alle varianter af glutenfri og vegansk pasta her >>).

Der er tilsat ramsløg til pastadejen, så smagen er mere krydret end ellers. Den er mere proteinholdig og indeholder færre kulhydrater end traditionel pasta af hvede- eller durummel.

ærtepasta - vegansk pasta køb

Vegansk pasta af bælgfrugter – en god kilde til proteiner og fibre

Vegansk pasta af bælgfrugter som ærtepasta og linsepasta, og også korn, har et langt højere indhold af proteiner end traditionel pasta lavet af hvedemel. De bliver mere og mere populære i Danmark netop pga deres formidable næringsindhold.

Seitz (der også er bag vores Fit ‘n’ Free pastatyper) er specialiseret i at lave glutenfri og vegansk pasta af blandt andet ærter, kikærter, linser og korn som eksempelvis boghvede. Hver pastatype har hver især gode egenskaber i forhold til næringsindholdet, og fælles for dem er, at de indeholder mange flere proteiner og fibre og færre kulhydrater, end pasta og spaghetti lavet af hvedemel.

Er ærtepasta sundt?

Ærtepasta er helt bestemt sundt. Pasta af ærter har et højt proteinindhold, et lavt fedtindhold og indeholder eksempelvis godt med A-, K og C-vitamin. Grønne ærter har en rigtig god næringsprofil med bl.a. mineraler som folat, jern og fosfor.

Generelt har de fleste typer pasta af bælgfrugter også et lavere indhold af kulhydrater i forhold til pasta af hvedemel og durummel, og er derfor også gode for de på en KETO eller LCHF-baseret diæt.

Vegansk pasta af ærter og ramsløg – serveringsforslag

Det ligger selvfølgelig lige for at servere plantebaseret kødsovs til vegansk pasta. Begge dele tilberedes på ca. 10 minutter, hvis du eksempelvis bruger denne opskrift på vegansk ‘kød’sovs af sojagranulat. Du kan også sagtens bruge ærtepasta til vegansk pastasalat eller sammen med en god tomatsauce – eller som en varm ret bare med ketchup. Idet pasta af bælgfrugter indeholder så meget protein, er der som sådan ikke behov for proteinrig køderstatning som tilbehør.

Et andet forslag til servering: drys gærflager (nutritional yeast) ovenpå din ærtepasta. Udover at gærflager er super sunde, ligner de paramesan og give en oste-agtig smag.

Har du lyst til at lave en god vegansk sovs eller hjemmelavet vegansk dressing til pastaen, findes der mange gode opskrifter på veganske-opskrifter.dk.

ærtepasta køb - ærtepasta fra seitz danmark

Ærtepasta fra Seitz

Vores ærtepasta med ramsløg er fra Seitz, der er eksperter i glutenfri og veganske pastatyper. Seitz er et brand under ALB GOLD, der også laver vores Fit ‘n’ Free pastaprodukter. De er lokaliseret i Tyskland, så der er ikke langt fra deres produktionsfaciliteteter til vores lager i Danmark.

De har lavet exceptionelt mange lækre varianter, og derfor finder du flere slags her på webshoppen.

ærtepasta - linsepasta - kikærtepasta - køb online

Typer af glutenfri og vegansk pasta lavet af ærter, linser, kikærter og boghvede

Udover ærtepasta, finder du et stort udvalg af glutenfri og vegansk pasta baseret på især bælgfrugter her på webshoppen. Se alle typer glutenfri og vegansk pasta her >>.

Ud over denne type ærtepasta med ramsløg, har vi også linsepasta natural (af røde linser), linsespaghetti med rismel (af gule linser), boghvedepasta, linsepasta af gule linser med kastanjer, kikærtepasta naturel, ærtepasta med sorghummel, kikærtepasta med gurkemeje og linsepasta med sweet potatoes.

Yderligere information

Vægt 0.27 kg