TILBUD RESTEN AF FEBRUAR:

25 KR. FOR FRAGT TIL PAKKESHOP 

Vegansk 'Kylling' - Sojastrimler/stykker 300g

29,00 DKK

På lager

Vegansk ‘Kylling’ af Sojastrimler /sojastykker – Veganz Shredded Soy

Indhold: 300 gram

Sojastykker/strimler der, når det er kogt op i vand, både ligner og får samme konsistens som kylling. (se video med fremgangsmåde nedenfor)

Super nemt og sundt – især hvis du har travlt og gerne vil holde en kødfri dag.

Proteinindhold pr 100 gram tørrede sojastrimler: 49 gram – svarer til ca. 230 gram rå kød.

Mere info, næringsindhold, opskrifter og forslag til tilberedning nedenfor

Del med andre:
Share on facebook
Share on email

Beskrivelse

Vegansk Kylling af soya kød – sojastykker

tørret sojastrimler sojakylling - køb online

Selvom det er er lidt af et paradoks, at kalde det vegansk kylling (eller soya ‘kød’ /veganske chicken bites), så er det nu bare nemmest at lave den sammenligning.

Især fordi sojastykkerne rent faktisk får en kyllingeagtig tekstur og konsistens.

Smagen – ja den styrer du 100% selv med dit valg af krydderier, for selve sojastrimlerne er totalt smagsneutrale.

Så giv den gas med vegansk kylling i karry eller brug det som topping på pizza (se opskrift her), i tortillas eller sandwiches. Eller til vegansk ‘hønse’salat (opskrift her).

Se hvor nemt det er at tilberede i videoen herunder.

Ingredienser soya kød:

Tekstureret sojabønnemel – allergener: soja

Næringsindhold pr 100 gram sojastrimler / sojastykker fra Veganz

vegansk kylling - sojastrimler veganz

I 100 gram sojastrimler (sojastykker) fra Veganz er der:

  • Energi: 1295 KJ / 308 kcal
  • Fedt: 2,3 g – heraf mættet fedt: 0,6 g
  • Kulhydrater: 11 g – heraf sukkerarter: 11 g
  • Protein: 49 g
  • Salt: < 0,01 g

Opbevares: tørt, køligt og tætlukket. Oprindelse: Slovakiet

Tilberedning af soya a la vegansk ‘kylling’

(Se video nedenfor)

  • Kog soyastykkerne i rigeligt med vand og evt. 1 grøntsagsbouillonterning i 8-10 minutter.
  • Dræn vandet fra i en si.
  • Så er der 2 muligheder:
    • 1) tilføj sojastykkerne til en gryderet med sovs – måske vegansk kylling i karry.
    • 2) svits soya kød af på panden i olie, og drys godt med krydderier på, så det får den smag, du bedst kan lide. Brug stykkerne på pizza, i sandwiches eller i en salat. Helt som du ville bruge kylling.

Find flere opskrifter på kødfri retter med sojastrimler / soya bites på veganske-opskrifter.dk

Hvad er soya kød?

Soya kød er lavet af tørrede, sojabønner, hvor olien presses ud. Herefter kværnes det til mel, og med hjælp fra lidt vand, bliver det formet til det vi kender som soya kød. Og i dette tilfælde; sojastykker á la vegansk kylling.

Generelt er alle typer af tørret soya ‘kød’ smagsneutralt, så man skal selv tilføre smagen via krydderier. Og så er det kun fantasi og smagsløg, der sætter grænserne.

Udover denne type vegansk ‘kylling’ har vi andre super sunde sojabaserede og proteinrige tørprodukter: sojagranulat (perfekt til vegansk kødsovs), pulled soya (á la pulled ‘pork’) og soya steaks.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

  • Specialtilbud på et Nutty Vegan-produkt ved tilmeldelse
  • Løbende særtilbud kun for abonnenter
  • Info om nyheder i shoppen
  • 2-3 gange i måneden