Beskrivelse
Glutenfri pizza dej blanding – økologiske ingredienser
Vegansk og glutenfri pizzadej blanding – Økologiske ingredienser – fra Bauchof:
Ingredienser:
Fuldkornsrismel*, majsstivelse*, rismel*, bagepulver (hævemiddel: natron, syrningsmiddel: monokaliumtartrat, majsstivelse*), malede psylliumskaller*, rissirupspulver*, quinoasurdejspulver* (quinoamel*, rismel*), havsalt
*Fra kontrolleret økologisk dyrkning.
Allergener: Kan indeholde spor af lupin, nødder, sennep, sesam og soja.
Næringsindhold pr. 100 gram
-
Energi: 1436 KJ / 339 Kcal
-
Fedt: 1,1 g
-
heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
-
Kulhydrater: 76 g
-
heraf sukkerarter: 0,7 g
- Kostfibre: 3,5 g
- Protein: 4,2 g
-
Salt: 2,1 g
Tilberedning af glutenfri pizza fra Bauckhof:
Tilberedning af glutenfri pizza fra Bauckhof:
Udover posens indhold skal du bruge:
250 ml lunkent vand
2 spsk olie
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 225°C over/undervarme. Hæld melblandingen, olie og vand i en røreskål, og ælt det med en håndmikser med dejkrog til dejen er jævn. Bemærk at dejen er blød.
Rul dejen ud på et stykke bagepapir – eller del dejen i 2 og brug 2 springforme (beklædt med bagepapir el. smurt med olie) á 28 cm i diameter.
Spred tomatsauce på bunden og top med dine ønskede toppings (f.eks. sojakød, tofu eller falafler).
Bag pizzaen på nederste rille i 15-20 minutter ved 225 grader (varmluft: 190 grader).