VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk og glutenfri brødblanding – Skorpebrød /surdejsbrød – Øko

34,95 kr.

På lager

Vegansk og glutenfri brødblanding til glutenfri surdejsbrød – Økologisk – Biovegan 

Indhold: 500 gram melmix (efter bagning giver det et brød på ca. 820 gram)

Med Biovegans melblanding får du et lækkert både vegansk, økologisk og glutenfrit havre-surdejsbrød med sprød skorpe og en skøn blød konsistens.

En mild kombination af koriander, fennikel, anis og kommen giver brødet en let aromatisk smag.

Tilsæt blot vand og eddike (evt. æblecidereddike), ælt og bag. (Eddiken bruges til at sikre, at brødet holder sig friskt længe. Duften og smagen af eddike forsvinder under bagningen.)

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

Glutenfri produkter - glutenfri brødblanding - vegansk brødBiovegan glutenfri brødblanding til glutenfri surdejsbrød  – økologiske ingredienser

Vegansk og glutenfri brødblanding – glutenfri surdejsbrød fra Biovegan:

Ingredienser:

Fuldkorns HAVREmel* (glutenfri), fuldkornsrismel*, majsstivelse*, majsmel*, tapiokastivelse*, fuldkorns boghvedemel*, HAVREsurdejspulver* (glutenfrit), hørprotein*, kartoffelstivelse*, salt, psyllium husk skaller*, rissirup*, syre: kaliumtartrat; hævemiddel: natron; Krydderier* (koriander*, fennikel*, anis*, kommen*).

*Fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Allergener: Indeholder glutenfri havre. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt brød:

Næringsindhold pr 100g glutenfri surdejsbrød/ glutenfri brødblanding:

  • Energi: 912 KJ / 216 Kcal
  • Fedt: 1,9 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
  • Kulhydrater: 43 g – Heraf sukkerarter: 0,8 g
  • Kostfibre: 3,6 g
  • Protein: 4,9 g
  • Salt: 1,4 g

 

Tilberedning af glutenfri surdejsbrød fra Biovegan:

Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri brødblanding:

Udover posens indhold skal du bruge:

450 ml lunkent vand
3 spsk (30 ml) eddike (evt. æblecideredddike)
Dejskraber
Håndmixer med dejkrog

Lidt ekstra glutenfri mel (til drys)

Fremgangsmåde glutenfri brødblanding – surdejsbrød:

Til 2 glutenfri surdejsbrød brød:
Forvarm ovnen til 250°C for varmluft eller over-/undervarme og stil et ovnfast fad fyldt med vand i ovnen. Hæld melblandingen, eddike og vand i en røreskål, og ælt det kort med en håndmikser med dejkrog, indtil der er dannet en jævn dej (maks. 1 til 2 minutter). Ælt ikke dejen for længe!
Skrab nu forsigtigt dejen sammen i skålen med en dejskraber, og lad den hvile i skålen i 15 minutter til ovnen er godt forvarmet.
Vip forsigtigt dejen ud af skålen (brug eventuelt dejskraberen) på en bageplade beklædt med bagepapir. Ælt ikke dejen mere, ellers bliver den ikke luftig! Den ru overflade resulterer i et rustikt skorpe-look efter bagning.
TIP: Skær evt et kryds i brøde/dejen ca 2-3 cm dybt.
Drys med rigeligt mel og bag det i en forvarmet ovn ved 250 °C i 10 minutter, og derefter i 45 minutter ved 220 °C varmluft eller ved 250 °C over-/undervarme i 55 minutter.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg