VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk og glutenfri brødblanding – Ciabatta – Øko

39,95 kr.

På lager

Vegansk og glutenfri brødblanding til glutenfri ciabatta – Økologisk – Biovegan 

Indhold: 500 gram melmix (efter bagning giver det et brød på ca. 820 gram)

Med Biovegans melblanding får du et lækkert både vegansk, økologisk og glutenfrit ciabattabrød med sprød skorpe og en perfekt blød konsistens.

Tilsæt blot olivenolie, vand og gær, mix og bag. Tip: tilsæt evt. hakkede oliven eller soltørrede tomater i dejen – eller oven på.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

glutenfri brødblanding køb - glutenfri ciabatta melblandingBiovegan glutenfri brødblanding til glutenfri ciabatta  – økologiske ingredienser

Vegansk og glutenfri brødblanding – glutenfri ciabatta fra Biovegan:

Ingredienser:

Majsstivelse*, tapiokastivelse*, fuldkornsrismel*, kartoffelstivelse*, lyst rismel*, fuldkornshirsemel*, majsmel*, quinoasurdejspulver* (94 % malede quinoaprodukter*, malede risprodukter*), salt, psyllium husk skaller*, druemostkoncentrat*, hørfrøprotein* .

*Fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt brød:

Næringsindhold pr 100g glutenfri ciabatta/ glutenfri brødblanding:

  • Energi: 990 KJ / 234 Kcal
  • Fedt: 3,5 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
  • Kulhydrater: 48 g – Heraf sukkerarter: 1 g
  • Kostfibre: 2 g
  • Protein: 2,1 g
  • Salt: 1,3 g

 

Tilberedning af glutenfri ciabatta fra Biovegan:

Tilberedningsforslag til Biovegans brødblanding med glutenfri ciabatta:

Udover posens indhold skal du bruge:

450 ml lunkent vand
3 spsk (30 ml) olivenolie
½ pakke alm. gær
Lidt glutenfrit mel (til drys)
Håndmixer med dejkrog

Fremgangsmåde glutenfri brødblanding – Ciabatta:

Til 2 glutenfri ciabatta brød med alm. gær:
Hæld 450 ml lunkent vand og 2 spsk olivenolie i en røreskål og opløs ½ pakke gær heri. Tilsæt brødblandingen, og ælt det hele grundigt – først langsomt i 1 minut og derefter i 4 minutter på højeste niveau med din håndmixer.
Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve et lunt sted i 45 minutter.
Forvarm ovnen til 200°C varmluftsovn eller 225°C over-/undervarme, og stil et ovnfast fad fyldt med vand nederst i ovnen.
Hæld 1 spsk olivenolie over dejen, vend den ud på en arbejdsflade og form den til to rektangler ca 15 x 20 cm. Fold den ene langside af dejen ind ca 2/3 og fold den anden side over den.
Læg ​​begge brød med glat side opad på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem hæve igen i cirka 15 minutter.
Drys begge ciabatta med lidt (glutenfrit) mel, og bag i 30 minutter i varmluftsovn eller 40 minutter i over-/undervarme.
Efter bagning lader du brødene køle lidt af på en rist, inden de nydes.
Tip: Raffiner dit glutenfri ciabattabrød med oliven eller tørrede tomater! For at gøre dette skal du blot ælte dem kort ind i dejen i slutningen af ​​trin 1.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg