VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk og glutenfri brødblanding – Havrebrød – Øko

39,95 kr.

På lager

Vegansk og glutenfri brødblanding til glutenfri havrebrød – Økologisk – Biovegan 

Indhold: 550 gram melmix (efter bagning giver det et brød på ca. 850 gram)

Med Biovegans melblanding får du et lækkert både vegansk, økologisk og glutenfrit havrebrød med sprød skorpe og en skøn blød konsistens.

Tilsæt blot vand og eddike (evt. æblecidereddike), ælt og bag. (Eddiken bruges til at sikre, at brødet holder sig friskt længe. Duften og smagen af eddike forsvinder under bagningen.)

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

glutenfri brødblanding køb - havrebrødBiovegan vegansk og glutenfri brødblanding til havrebrød  – økologiske ingredienser

Vegansk og glutenfri brødblanding – glutenfri havrebrød fra Biovegan:

Ingredienser:

51 % HAVREFLAGER* (glutenfri), majsstivelse*, 13,2 % fuldkornsHAVREMEL* (glutenfri), majsmel*, hørfrøprotein*, salt, HAVRESURDEJSPULVER* (glutenfri), loppefrøskaller*, rissirup*, syrningsmiddel: kaliumtartrat; Hævemiddel: natron.

*Fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Allergener: Indeholder glutenfri havre. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder.

Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt brød:

Næringsindhold pr 100g glutenfri havrebrød/ glutenfri brødblanding:

  • Energi: 935 KJ / 221 Kcal
  • Fedt: 3,1 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
  • Kulhydrater: 40 g – Heraf sukkerarter: 0,7 g
  • Kostfibre: 4,8 g
  • Protein: 6,3 g
  • Salt: 1,4 g

 

Tilberedning af glutenfri havrebrød fra Biovegan:

Udover posens indhold skal du bruge:

500 ml lunkent vand
2 spsk (20 ml) eddike (evt. æblecideredddike)

Brødform – 20 cm el. 25 cm
Dejskraber
Håndmixer med dejkrog

Evt. lidt ekstra glutenfri havregryn (til drys)

Fremgangsmåde glutenfri brødblanding – havrebrød:

Forvarm ovnen til 200°C varmluft eller 220 grader over-/undervarme og stil et ovnfast fad fyldt med vand i ovnen. Hæld melblandingen, eddike og vand i en røreskål, og ælt det kort med en håndmikser med dejkrog, indtil der er dannet en jævn dej (maks. 1 til 2 minutter). Ælt ikke dejen for længe!
Smør brødformen med fedtstof (eller brug bagepapir). Skrab dejen ud i brødformen med en dejskraber, glat den ud, og lad den hvile i formen i 15 minutter til ovnen er godt forvarmet. (Drys evt. glutenfri havregryn el. frø el. kerner på toppen som dekoration).
Bag brødet på midterste rille i ovnen i ca. 60 minutter. Vip forsigtigt brødet ud af formen, og lad det køle af på en bagerist.

Yderligere information

Vægt 0,55 kg