Beskrivelse
Glutenfri kageblanding – Biovegan Brownies
Glutenfri kageblanding – Biovegan brownies
Ingredienser:
Rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsstivelse*, rismel*, 7,5% kakaopulver, 5% mørk chokolade (kakaomasse*, sukker*, kakaosmør*), majsmel*, 2,6% kakaomasse*, hørfrøprotein*, salt, hævemiddel: natron, loppefrøskaller*, fortykningsmiddel: guargummi*.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Rainforest Alliance certificeret kakao
Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder
Næringsindhold pr. 100 gram tørblanding:
-
Energi: 1640 KJ / 392 Kcal
-
Fedt: 4,1 g – Heraf mættede fedtsyrer: 2,5 g
-
Kulhydrater: 81 g – Heraf sukkerarter: 50 g
- Kostfibre: 4,5 g
- Protein: 4 g
-
Salt: 0,81 g
Tilberedning af glutenfri kageblanding – Brownies – fra Biovegan:
Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri kageblanding:
Udover posens indhold skal du bruge:
150 ml vand
130 g blød vegansk smør el. plantemargarine
Bage- eller ildfast fad* (20 x 20 cm)
Håndmixer med piskeris
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme. Smør fadet godt eller beklæd det med bagepapir.
Mix kageblandingen sammen med vandet og smør/margarine i en røreskål, til du får en jævn, cremet masse. Hæld blandingen i den smurte form/fadet og glat dejen lidt ud med en dejskraber.
Bag på midterste rille i cirka 25 minutter.
Lad brownies køle af i fadet. Når de er kolde, kan du forsigtigt skære dem i stykker og tage dem ud af fadet.
*Bemærk: er fadet meget tykt, kan det påvirke bagetiden lidt.