VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk citronkage-blanding – Glutenfri – Øko

34,95 kr.

På lager

Glutenfri kage mix til vegansk citronkage – Økologisk – Biovegan

Indhold: 450 gram kageblanding

Økologisk bageblanding til en fristende, luftig citronkage med en ekstra citronglasur.

Når livet giver dig citroner, så lav en kage! Citronkagen får en særlig frugtagtig smag fra skallen af ​​ægte citroner og afrundes med en ekstra citronglasur.

Værd at bemærke: Biovegans  glutenfri kagemix er også klimaneutral.

Tilsæt blot 250 ml sojadrik (el. anden plantedrik) og 100 gram blød vegansk smør el. plantemargarine + 1 spsk vand (eller citronsaft) til glasurblandingen. Fremgangsmåde nedenfor (og selvfølgelig på æsken).

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

vegansk citronkage køb - glutenfri kage mixGlutenfri kage mix til vegansk citronkage – Biovegan 

Glutenfri kage mix til vegansk citronkage – Biovegan

Ingredienser i kageblandingen:

Rismel*, rå rørsukker*, majsstivelse*, majsmel*, 1,2% citronsaftpulver* (maltodextrin*, 35% citronsaftkoncentrat*), hævemiddel: natron*, syremiddel: kaliumtartrat, loppefrøskaller*, 0,4% citronskal*, gulerodsmel*, fortykningsmiddel: guargummi*, 0,1% citronolie*, emulgator: solsikkelecithin*.

Ingredienser i glasurblandingen:

Flormelis*, 0,1% citronolie*.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning

Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam og skalfrugter.

Næringsindhold pr. 100 gram tørmix:

  • Energi: 1574 KJ / 371 Kcal
  • Fedt: 0,5 g
  • Heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Heraf sukkerarter: 42 g
  • Kostfibre: 1,2 g
  • Protein: 2,9 g
  • Salt: 0,54 g

 

Tilberedning:

Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri kage mix til vegansk citronkage:

Udover posens indhold skal du bruge:

250 ml sojadrik
100 g blød margarine eller vegansk smør(bar)
1 spsk (15 ml) vand eller citronsaft til glasuren
Brødform (20-25 cm)
Håndmixer med piskeris

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 180 °C varmluft, og smør bageformen grundigt.
Bland bageblandingen med sojadrik og margarine/smør i en skål, og pisk dejen med lav hastighed med en håndmixer med piskeris.
Fortsæt derefter med at piske ved høj hastighed, indtil der dannes en glat dej (ca. 2 minutter). Hæld dejen i brødformen, og jævn den let.
Bag din veganske citronkage på midterste rille i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 °C varmluft eller ca. 55 minutter ved 180 °C over/undervarme. Test kagen ved at stikke et træspyd i midten, når den er færdig. Hvis dejen hænger fast i spyddet, kan du forlænge bagetiden med ca. 5 minutter, hvis det er nødvendigt, og derefter teste igen.
Lad kagen hvile i formen på en rist i 15 minutter, og vend den derefter forsigtigt ud af formen. Bland citronglasurblandingen med 1 spiseskefuld vand eller citronsaft, og smør den på den stadig lune kage. Lad den køle helt af på en rist.

Bemærk:
Du kan også tilberede kagen med andre plantebaserede drikke. Bemærk venligst, at konsistensen kan variere ved brug af andre plantedrikke. Biovegan anbefaler sojadrik.

Yderligere information

Vægt 0,42 kg