Beskrivelse
Vegansk og glutenfri kage mix til Blondies – Biovegan
Vegansk og glutenfri kage mix til blondies – Biovegan
Ingredienser:
Rå rørsukker*, majsstivelse*, tapiokastivelse*, fuldkornsrismel*, dadler*, 7,1 % VALNØDDER*, rismel*, kokosmel*, 3,3 % ahornsukker*, majsmel*, hørprotein*, fuldkornshirsemel*, psyllium husk skaller*, salt, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrat.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Allergener: Indeholder valnødder. Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og andre nødder.
Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt kage:
Næringsindhold pr 100g tilberedt vegansk og glutenfri kage Blondies:
-
Energi: 1735 KJ / 415 Kcal
-
Fedt: 22 g – Heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
-
Kulhydrater: 50 g – Heraf sukkerarter: 25 g
- Kostfibre: 2,9 g
- Protein: 3,5 g
-
Salt: 0,25 g
Tilberedning af vegansk og glutenfri kage mix – Blondies – fra Biovegan:
Tilberedningsforslag til Biovegans veganske og glutenfri kage mix til blondies:
Udover posens indhold skal du bruge:
150 ml sojadrik (el. anden plantedrik)
130 g blød vegansk smør el. plantemargarine
Håndmixer med piskeris
Bageform (20×20 cm)
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme. Smør bageformen godt eller beklæd den med bagepapir.
Pisk kageblandingen med vegansk smør/margarine og sojadrik i en røreskål med en håndmixer – først på laveste trin og derefter på højeste. Hæld blandingen i formen og glat den ud. Du kan eventuelt drysse med andre ingredienser (f.eks. vegansk chokolade).
Bag kagen på midterste rille i ca. 25 min.
Lad kagen køle af i formen. Skær den først ud, når den er kølet af.
Bemærk:
Du kan også tilberede dine blondies med andre plantebaserede drikke. Bemærk venligst, at konsistensen kan variere ved brug af andre plantedrikke. Biovegan anbefaler sojadrik.