Beskrivelse
Vegansk overtrækschokolade uden tilsat sukker
Vegansk overtrækschokolade (koge-, madlavnings- og bagechokolade) uden tilsat sukker fra bett’r:
Ingredienser: Kakaomasse* (40,5%), HASSELNØDDER*, erythritol* (15%), kakaosmør* (11%), kokoscreme*, kokosmel*, emulgator: Solsikkelecithin*. *= Fra Økologisk landbrug.
Kakaotørstof 51,5% heraf 40,5% kakaomasse. Indeholder naturligt forekommende sukker.
Allergener: Indeholder hasselnødder. Kan indeholde spor af Sesamfrø, jordnødder og andre nødder.
Bemærk: overdreven indtagelse kan virke afførende.
Findes også i flere andre varianter – se nedenfor
Næringsindhold per 100 gram
Næringsindhold pr 100 gram vegansk overtrækschokolade uden tilsat sukker – i knapper:
- Energi: 2586 KJ / 626 kcal
- Fedt: 53 g – heraf mættet fedt: 28 g
- Kulhydrater: 20 g – heraf sukkerarter: 3,1 g
- Kostfibre: 3 g
- Protein: 10 g
- Salt: 0,02 g
Bemærk: denne type vegansk overtrækschokolade /bagechokolade kan, som med alt andet bagechokolade, have en lidt hvid/grålig overflade.
Det betyder ingenting for chokoladens kvalitet, og det forsvinder, når chokoladen opvarmes (og kommer ikke igen, når den opvarmede chokolade nedkøles).
En skøn næsten sukkerfri vegansk overtrækschokolade. Ideel når du skal lave påske- eller julekonfekt, til kagedekoration og i veganske chokoladeboller eller kage.
Kan bl.a. opvarmes og bruges til vegansk varm chokolade, chokoladesauce, eller hvad du lige har lyst til.
Opskrifter på vegansk konfekt med vegansk madlavningschokolade
Vi har samlet nogle opskrifter fra veganske-opskrifter.dk på super lækker vegansk julekonfekt med bl.a. vegansk madlavningschokolade:
- Mandelbrud (mandler, chokolade og vegansk chokoladesmørepålæg)
- Peanutbutter squares (dadler, peanutbutter, vegansk chokolade, pistacienødder)
På siden med vegansk konfekt er der også opskrifter på hindbærkugler af marcipan og de klassiske havregrynskugler (veganske naturligvis).