VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Vegansk julekonfekt – 4 slags

vegansk julekonfekt hjemmelavet

Hvilken slags vegansk julekonfekt er du interesseret i? (klik på billedet)

Vegansk julekonfekt: peanutbutter squares (el. kugler)

Arbejdstid: 20 min.

Køletid: Ca. ½ time

Opskriften giver ca. 16 stk

vegansk konfekt til jul

Ingredienser:

80 gram dadler (du finder både øko og alm. stenfri dadler i shoppen)

40 gram peanutbutter

30 gram vegansk chokolade (se det store udvalg af vegansk chokolade i plader og stykker her >>)

40 gram vegansk overtrækschokolade/ kogechokolade (i shoppen findes både vegansk blokchokolade og overtrækschokolade i knapper (findes også som hvid vegansk overtrækschokolade, hvis du foretrækker hvid chokolade)

Hakkede pistacienødder eller peanuts til topping

Fremgangsmåde peanutbutter squares:

Blend peanutbutter, dadler og 30 gram chokolade.

Tryk massen ned i en konfektform af silikone eller rul den i kugler.

Bruger du en form, er det bedst at sætte det veganske julekonfekt på køl i mindst ½ time, inden du presser stykkerne ud.

Laver du kugler, kan du bare fortsætte med det samme.

Hak nødder eller peanuts fint eller groft, så de er klar til at drysse på til slut.

Smelt det veganske overtrækschokolade/kogechokolade over vandbad. (Evt. bare en metalskål over en kasserolle).

Brug en spiseske el. hæld det i en sprøjtepose, og lav striber hen over squares el. kugler.

Drys med de hakkede nødder el. peanuts inden chokoladen størkner.

Veganske havregrynskugler:

Arbejdstid: 10 min.

Opskriften giver ca. 25 stk

veganske havregrynskugler - vegansk julekonfekt

Ingredienser:

90 gram finvalsede havregryn

50 gram kokossukker (findes i shoppen her)

50 gram vegansk smør

20 gram kakao

1/4 tsk instantkaffe rørt ud i 2 spsk vand

Kokosmel til at rulle dem i til slut.

Fremgangsmåde veganske havregrynskugler:

Hæld alle ingredienser (undtaget kokosmel) i en blender el. foodprocessor, og blend til det er ensartet.

Form/rul de veganske havregrynskugler i den størrelse du synes, og rul dem i kokosmel.

Hindbærkugler af marcipan:

Arbejdstid: 15 min.

Opskriften giver ca. 20 stk

vegansk konfekt af marcipan

Ingredienser vegansk julekonfekt - hindbærkugler:

200 gram marcipan

3 spsk hindbærmarmelade

4-5 spsk frysetørrede hindbær

½-1 tsk rød konditorfarve eller -pasta (så de bliver fine og røde indeni, men kan sagtens udelades).

Fremgangsmåde:

Blend de frysetørrede hindbær, så det bliver fint mel (hindbærstøv).

Ælt marcipan sammen med rød konditorfarve/-pasta og marmelade.

Rul/form ca. 20 kugler og rul dem i hindbærstøvet/-melet.

Mandelbrud:

Arbejdstid: 15 min.

Opskriften giver ca. 25 stk

vegansk julekonfekt - veganske nøddebrud

Ingredienser vegansk julekonfekt - mandelbrud:

80 gram mandler (findes i shoppen her)

120 gram vegansk overtrækschokolade /kogechokolade (findes i shoppen i blok og som knapper) – du kan også lave dem med hvid chokolade i stedet, du finder hvid vegansk overtrækschokolade her >>

70 gram vegansk chokoladesmørepålæg (vegansk ‘nutella’)  (findes i shoppen i 4 varianter her >>)

Fremgangsmåde:

Hak mandlerne groft og rist dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 150 grader varmluft.

Beklæd en form med bagepapir (ca. en 1½ liters brødform)

Smelt det veganske chokoladesmørepålæg over vandbad (evt. en metalskål over en kasserolle).

Hæld det veganske overtrækschokolade i, og rør rundt indtil det er smeltet helt.

Tag chokoladen væk fra varmen og bland de hakkede mandler i. Hæld så massen i formen med bagepapir og lad det køle af i mindst 1 time, inden du skærer stykker af det.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET