VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Dadler 500g

29,00 kr.

Ikke på lager

Dadler stenfri family size – fra Naturmind

indhold: 500 gram

Perfekt til en lille nutty snackpause eller som et helt naturligt sødemiddel i bagværk, konfekt og desserter.

Sten og stenrester kan forekomme. Næringsindhold og mere info nedenfor.

Beskrivelse

Dadler – næringsindhold pr 100 gram:

Dadler fra Naturmind – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 1450 KJ (341 kcal)
  • Fedt 0,03g – heraf mættede fedtsyrer 0g
  • Kulhydrat 81,9 – heraf sukkerarter 67,4g
  • Protein 2,2g
  • Salt 0,8175g

 

Ingredienser: 100% tørrede dadler – Allergeninfo: Sten og stenrester kan forekomme. Opbevares: tørt, køligt og tætlukket. Oprindelse: Iran

Dadler fra Naturmind

De stenfri dadler fra Naturmind har en lækker karamelagtig sødme og et dejligt blødt bid. Dadlerne er plukket fra daddelpalmerne i Iran, der har et perfekt tørt og subtropisk klima til dyrkning af dadler. Efter dadlerne er blevet høstet, fjernes stenene og de tørres i solen.

Er dadler sunde?

Dadler er ligeså søde som slik, men det indeholder ikke raffineret sukker eller mættet fedt. Kun naturligt sukker og stort set ingen fedt. Så hvis du bytter slik ud med dadler – bare engang imellem – så er de helt bestemt sundere.

Dadlerne indeholder ikke kolesterol, og har et højt indhold af kalium. De indeholder også 7 vitamintyper og 10 mineraler, heriblandt:

  • C-vitamin
  • A-vitamin
  • flere typer B-vitamin
  • kalcium
  • jern

Og så er det oplagt at spise en daddel eller to, hvis du mangler hurtig energi. Det naturlige frugtsukker giver dig nemlig et et energiboost, som varer længe, og dadlerne giver også en god mæthedsfornemmelse.

De er perfekte som en naturlig snack lige fra posen, og du kan bruge dem i alverdens former for madlavning. De er især populære som erstatning for sukker i kager og desserter, og er et must til julebordet.

Et sødt sundhedsboost

Dadler indeholder masser af A-vitamin, der blandt andet er med til at beskytte øjnene og huden. De indeholder også magnesium, der er godt for celle- og leverfunktionerne. Dadelfrugter indeholder også aminosyren i-tryptofan, der producerer serotonin, der er et naturligt stof, som bl.a. stimulerer velvære-følelse, og gør det nemmere at falde i søvn. Dadlernes høje fiberindhold er også med til at stimulere tarmsystemet, og kan bl.a. være med til at undgå forstoppelse. Nogle studier siger endda, at kvinder der spiser dadler, har en mere behagelig graviditet og fødsel.

Så ja, dadler er sunde. Men du skal nok ikke spise en hel pose af gangen, for selvom dadlerne kun indeholder naturligt frugtsukker, så indeholder de meget af det.

Er du interesseret i økologiske dadler, har vi også det.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Vegansk

Ja