VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Dadelsirup - økologisk - 365g

36,00 DKK

På lager

Dadelsirup – Økologisk – Fra BiOrganik

Indhold: 365 gram

Dadelsirup er sød, frugtagtig og mørk. Siruppen kan eksempelvis bruges som topping på desserter og pandekager, eller brug det når du laver smoothies, i bagværk eller i te eller kaffe. Dadelsirup kendes også som veganernes honning, idet den har en smag lidt derhenad.

Info og næringsværdi nedenfor

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

økologisk dadelsirup købDadelsirup økologisk – Næringsindhold pr 100g:

Dadelsirup fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

  • Energi: 1133 KJ/ 271 Kcal
  • Fedt: 0,1 g – heraf mættet fedt 0 g
  • Kulhydrater: 66 g – heraf sukkerarter: 63-66 g
  • Protein: 1,4 g
  • Salt: 0,2 g

 

Bedst før ofte god efter: 28/1 2021

Ingredienser: Dadeljuice

Økologisk – HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Belgien

Opbevares tørt, ikke for varmt og tætlukket.

Dadelsirup anvendelse

Brug eksempelvis dadelsirup i hjemmelavede müslibars, på is eller i smoothies, eller brug det som topping på yoghurt, pandekager eller desserter. Man kan også bruge det som erstatning for sukker eller sødemiddel i kaffe eller te. Brug det helt som du ville bruge andre typer af sirup.

Dadelsirup – vegansk honning?

Mange kalder dadelsirup for vegansk honning, fordi smagen er en anelse derhenad. Men det er trods alt sirup, så om du vil kalde det vegansk honning eller bare sirup af dadler, er helt op til dig. Men skal du eksempelvis bage veganske honningkager, kunne siruppen fra BiOrganik være et godt alternativ til honning.

Hvad smager det af?

Dadelsirup fra BiOrganik er en koncentreret plantevæske udvundet af søde, solmodne dadler. Siruppen kaldes også vegansk honning, da smagen er sammenlignelig. Smagen er sød og frugtagtig. Smagen af dadler er der selvfølgelig, men ikke så intenst, som når man spiser en dadel fra en pakke.

Er dadelsirup sundt?

Dadelsirup har et højt indhold af naturlige sukkerarter. Dadler er faktisk sunde – i begrænsede mængder. Og det gælder som sådan også for sirup af dadler, der består af dadler og lidt vand for at få massen til at blive flydende. Det man også kalder dadeljuice. Dadler indeholder selvfølgelig ikke raffineret sukker, og heller ikke kolesterol, og det gør dadelsirup heller ikke.

Dadler indeholder 7 vitamintyper og 10 forskellige mineraler herunder:

  • C-vitamin
  • A-vitamin
  • flere typer af B-vitaminer
  • Calcium
  • Kalium
  • Jern

dadelsirup tilbud

Dadler indeholder masser af A-vitamin, der beksempelvis hjælper med at beskytte øjne og hud. Dadler indeholder også magnesium, der er godt for celle- og leverfunktionerne i kroppen. De søde frugter indeholder også aminosyren i-tryptofan, der eksempelvis producerer serotonin. Seretonin er et naturligt stof, der eksempelvis stimulerer en velvære-følelse. Derudover indeholder dadler antioxidanter, der bl.a. hjælper med at modvirke effekten fra frie radikaler.

Hvordan laves det?

Dadelsirup laves ved at opvarme dalerne i vand. Man er nødt til at tilføje vand for at få selve nektaren af dadlerne ud. Herefter blendes de, og massen presses gennem et filter for at flitrere de uopløselige dele helt væk. Til sidst dampes det overskydende vand ud, og man står tilbage med en lækker og tyk sirup.

Plante- og frugtsirupper

Plante- og frugtbaserede sirupper som dadelsirup er gode som erstatning for bl.a. honning. De er alle glutenfri, hvedefri og laktosefri – selvfølgelig. Alle fungerer godt som substitut eller alternativ til almindeligt raffineret sukker. Både i bagværk og til eller ovenpå desserter,is mv.

Du finder også økologisk kokossirup og økologisk agavesirup i shoppen.

Yderligere information

Vægt 0.365 kg
Økologisk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET