VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Gave til veganer – Thomas Erex’ Kogebog & Ingredienser

485,00 kr.

Ikke på lager

Gave til veganer og vegetar – Thomas Erex – Vegansk kogebog og ingredienser

Indhold i gavekassen:

 

En oplagt gave til en veganer eller vegetar – eller til en der gerne vil prøve den plantebaserede livsstil af. (Eller måske til svigermor, så hun kan se og lære, hvor nemt og lækkert det er).

Send en besked hilsen med, hvis du sender gavekassen direkte til modtageren – mere info nedenfor.

Beskrivelse

Gave til veganer med kogebog og ingredienser

En super smart gave til en veganer eller vegetar – eller som gave til én, der gerne vil afprøve, hvor nemt det er at leve vegansk. Du kan jo overraske svigermor med gaven – så har hun ingen undskyldninger for ikke at prøve det af.

Thomas Erex’ kogebog ‘Veganske livretter‘ er pakket ind i en fin gavekasse i kombination med nogle af de ingredienser, han bruger i opskrifterne. Så er det super nemt at komme i gang med hjemmelavet plantebaseret mad.

Få en besked/hilsen med i gavekassen  hvis den sendes direkte

Indtil vi har fundet en løsning, så du kan få et rigtigt kort med i gavekassen, kan du skrive en kort besked/hilsen i kommentarfeltet (max 25 ord), når du er i ‘Kassen’. Så printer vi beskeden ud på papir, og lægger ved.

Indhold i gavekassen – Gave til veganer med kogebog:

I gavekassen finder du:

Gave i bæredygtige materialer

gave til veganer - nutty vegan gavekurv

Gavekassen er lavet af FSC-certificeret materiale, og gave’båndet’, der er bundet omkring kassen, er lavet af bæredygtigt sisalsnor. Alt i alt er det en gave til en veganer eller vegetar, der går hele vejen, når vi taler bæredygtighed. Både inden for fødevarerne og indpakningen. Gavekassen sendes inden i en større papkasse (også FSC-certificeret) – mere info nedenfor.

Kan man bestille flere ting med?

Skal modtageren, eller du, forkæles med flere produkter fra webshoppen, kan du sagtens bestille det med. Gavekassen sendes nemlig i en større kasse, både fordi det vil se lidt sært ud med en gavekasse med en påsat pakkelabel, men også så du har mulighed for at købe ting med til dig selv. Alt på webshoppen er vegansk, så her kan du ikke gå galt i byen, og du behøver ikke at tjekke ingredienserne på hvert produkt for at vide, at alt er 100% vegansk.

Ingen returret på gaver med fødevarer

Bemærk at vi ikke kan tage gaver med fødevarer retur. Derfor kan gaven ikke byttes. Læs mere på siden salgs- og leveringsbetingelser.

Yderligere information

Vægt 2,4 kg