Beskrivelse
Veganske fuldkornsnudler – næringsindhold pr 100 gram:
Veganske fuldkornsnudler fra Bioasia – næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 1517 KJ / 359 Kcal
- Fedt: 2,3 g – heraf mættet fedt: 0,8 g
- Kulhydrater: 68 g – heraf sukkerarter: 3,1 g
- Protein: 12 g
- Salt: < 0,1 g
Ingredienser:
Ingredienser i de økologiske veganske fuldkornsnudler (Mie nudler) fra Bioasia:
FuldkornsdurumHVEDEmel* (80%), almindelig HVEDEmel* – *Økologisk certificeret. EU Jordbrug.
Allergener: indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af æg.
Opbevares tørt og mørkt. Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-006
Veganske fuldkornsnudler – tilberedning
Tilberedning af de veganske fuldkornsnudler:
Kog fuldkornsnudlerne i rigeligt med vand i ca. 6 minutter. Skyl herefter nudlerne kortvarigt i koldt vand. Steg dem så på panden med for eksempel olie og lidt krydderier i omkring 3 minutter. Skal du bruge fuldkornsnudlerne til wok, er kun nødvendigt at koge nudlerne i cirka 3 minutter, inden de tilsættes wokretten, hvor de færdigtilberedes sammen med de andre ingredienser.
Er du hooked på at bruge dem til nudelsuppe, kan du i stedet tilsætte dem suppen ca. 6 minutter før den er klar. Du finder en god opskrift på vegansk nudelsuppe med miso og tofu hos veganskforalle.dk her >>.
Fuldkornsnudlerne findes også som almindelige økologiske veganske nudler.
Det er populært at bruge veganske fuldkornsnudler til misosuppe, og her på webshoppen finder du bl.a. 2 typer japansk miso – lys miso og mørk misopasta.