VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Tempeh naturel – Better Nature – Glutenfri – Øko

35,95 kr.

På lager

Frisk tempeh naturel af fermenterede sojabønner – Økologisk – fra Better Nature

Indhold: 200 gram

Bemærk: dette er en kølevare (mere info nedenfor) – bedst før ofte god efter: 16/7

Tempeh er et populært alternativ til kød, og er super i alt fra salater til gryderetter, pastaretter og som pålæg. Denne natur-tempeh er avet af økologisk dyrkede sojabønner, og er mild i smagen. 

Du kan f.eks. skære den i skiver, marinere den og stege den på pande eller grill, eller i ovnen.

Næringsindhold og ingredienser nedenfor

Beskrivelse

Tempeh Naturel af sojabønner fra Better Nature – Ingredienser:

Ingredienser i Tempeh af soja fra Better Nature (fermenterede sojabønner):

SOJAbønner*, vand, tempeh-kultur (glutenfrit rismel*, rhizopus-kultur).
(* = fra kontrolleret økologisk dyrkning)

Allergener: Indeholder soja.

Oprindelse: Holland

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 674 kJ/164 kcal.
  • Fedt 5,4 g
  • heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
  • Kulhydrater 7,2 g
  • heraf sukkerarter 0,1 g
  • Kostfibre 6,6 g
  • Protein 19 g
  • Salt 0,01 g
  • Jern: 0,9 mg
  • Riboflavin (vitamin B) 0,21 mg
  • Fosfor: 124 mg
  • Omega 3 fedtsyrer: 620 mg

 

Opbevares på køl. Anvendes inden for få dage efter åbning.

Tempeh af fermenteret soja

Tempeh blev originalt lavet af fermenterede (gærede) sojabønner, der gennem fermenteringen bindes sammen til en masse. Præcis som denne variant fra Better Nature. Tempeh bruges især som et vegansk kødalternativ, og denne naturel version har en dejlig mild smag. Du kan sammenligne processen med fermentering med f.eks. ost, der også skal lagres, for at det modnes. Tempeh er rig på både kostfibre og protein, og har en god fast konsistens, der kan sammenlignes med kød. Denne naturel-variant er klar til brug, og kan nydes kold eller varm. Det anbefales dog, at man skærer den ud i skiver eller tern og steger det i lidt olie og med krydderier på panden.

Andre typer

Der findes også tempeh lavet af f.eks. sorte bønner og lupin (se relaterede varer nedenfor). Grunden til at det kaldes det samme, er netop som beskrevet ovenfor; at de alle er fermenterede.

Hvordan kan man bruge tempeh?

Tempeh kan f.eks. steges, koges, friteres, dampes og grilles, så der er masser af anvendelsesmuligheder. Det kan f.eks. bruges i salater, bowls og gryderetter, og selvfølgelig som pålæg.

Tempeh fra Better Nature sendes med køle-emballage

Alle varianter fra Better Nature er kølevarer, og sendes derfor med køle-emballage (ekstra gebyr for dette). Skal ordren sendes til en pakkeshop, er det optimalt, at du afhenter din pakke, samme dag som du får besked om, at den er i pakkeshoppen.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg