VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Miso (sojabønnepasta) Lys – 500g

39,00 kr.

På lager

Miso Lys fra Shinjyo

Indhold: 500 gram

Ægte lys misopasta fra Japan af sojabønner og ris. Misopasta bruges især som smagsgiver i misosuppe, spreads, sauce, dressinger og generelt som man bruger bouillon. Forskellen er, at miso derudover har mange gode næringsstoffer via sojabønnerne og i dette tilfælde også ris.

Findes også som mørk misopasta >> 

Næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

Miso pasta Lys – næringsindhold

Miso pasta – lys. Næringsindhold pr 100 gram:

misopasta - køb online

  • Energi 854 KJ / 203 kcal
  • Fedt 4,8 g – heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
  • Kulhydrat 25 g – heraf sukkerarter 11 g
  • Protein 12 g
  • Salt 11,8 g

 

Bemærk at suppemiso /misopasta er drøjt i brug og kan holde sig i flere måneder på køl – selv efter åbning hvis det opbevares tætlukket.

Ingredienser lys misopasta:

Ingredienser lys misopasta fra Shinjyo:

Vand, SOJAbønner 30%, ris, salt, alkohol, smagsforstærker: monosodium glutamat

Allergener: Soja. Kan indeholde spor af byg.

GMO-fri.

Hvad er miso?

Miso er en pasta af fermenterede sojabønner, og lige denne type fra Shinjyo , er både lavet på sojabønner og ris.

Misopasta blev oprindeligt brugt i Asien (især i Japan), hvor det dengang og stadigvæk anvendes som smagsgiver og proteinkilde (højkvalitetsprotein). Misopasta gæres (med vegansk mælkesyre) naturligt i mellem 1 og ca. 1½ år.

En lys miso er lidt mildere i smagen end mørk misopasta, og en anelse sødere. Lys misopasta er fermenteret i lidt kortere tid end de mørke varianter, og netop derfor er smagen ikke helt så stærk og mere sødlig.

Miso er efterhånden blevet kendt verden over som en umami smagsgiver. I Japan findes der i dag over 1000 forskellige varianter, og der bruger man også den let salte smagsgiver til desserter. Men der er ingen tvivl om, at det oftest er i supper, der bruges misopasta. Misosuppe, udon-suppe, ramen, nudelsuppe osv. er retter, hvor miso er en af hovedsmagsgiverne.

Anvendelse – lys misopasta:miso lys køb online

Man bruger både mørk og lys misopasta (meso) som en form for bouillon og smagsgiver. Du kan anvende det til alt fra misosuppe til spreads, saucer, dressinger, dip og i gryderetter. BEMÆRK: når du bruger miso, må det helst ikke koge, for så forsvinder nogle af de gode næringsegenskaber.

Se også vores mørke misopasta fra Shinjyo >>

Hvis du gerne vil lave nudelsuppe, finder du også økologiske veganske nudler og veganske fuldkornsnudler her på webshoppen.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Vegansk

Ja