Beskrivelse
Veganz chokoladebar med ris- & quinoacrisps, ristede hasselnødder og karamelsmag – økologisk
Ingredienser:
Rørsukker*, kakaosmør*, solsikkeolie*, tørret risglukosesirup*, inulin*, ris-quinoa crispies* (5,5%) (puffede ris*, puffede quinoa*, rørsukker*), kakaopasta*, ristede HASSELNØDDER*, emulgator: solsikkelecithin*, malede vaniljebønner*, havsalt, natulige smagsstoffer. Kakaoindhold i overtrækschokoladen: mindst 38%. *Baren er certificeret økologisk: CH-BIO-006
Allergener: Hasselnødder. Kan indeholde spor af mandler og mælk.
Næringsindhold pr 100 gram :
- Energi: 2290 KJ / kcal: 550
- Fedt: 36 g – heraf mættet fedt: 13 g
- Kulhydrater: 51 g – heraf sukkerarter: 36 g
- Protein: 1 g
- Salt: 0,09 g
Produceret i Schweiz. Opbevares tørt og køligt.
Veganz chokoladebar – Crisp
Når man skal forkæles lidt, er der intet som en bid af en sprød og nutty vegansk chokoladebar med crisp af puffede ris, puffede quinoa og ristede hasselnødder. Og så har den et lækkert touch af karamelsmag.
Veganz har lavet denne økologisk-certificerede bar med chokoladeovertræk. Den tyske og fuldt ud veganske virksomhed fra Berlin, går bl.a. meget op i gennemsigtighed i deres varer og produktion i forhold til klimabelastning og bæredygtighed på en stor skala.
Veganz’ cripsbar med puffede ris og quinoa er produceret af naturlige, økologiske ingredienser, og indeholder ingen tilsætningsstoffer, palmeolie eller soja. Den har også 4 brødre – en kokosbar, en jordbær/mandel-bar, en karamel-crunch-bar og en hasselnøddebar med vegansk chokoladeovertræk.