VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Deliciou Bacon Seasoning Original – Vegansk baconkrydderi

65,00 kr.

Ikke på lager

UDSOLGT PT – SE I STEDET DET NYE VEGANSKE BACONKRYDDERI FRA GUIMARANA HER >>

Vegansk baconkrydderi – Deliciou Bacon Seasoning 

Indhold: 55 gram

Deliciou har skabt en masse sensationelle veganske krydderier. Her er det et sensationelt vegansk baconkrydderi.

Makes everything taste like bacon’. Kan bruges i alverdens retter; f.eks. pastaretter, gryderetter, ‘kød’sovser og i plantefars. Det er også superbt som drys på fritter og ovnbagte grøntsager, i saucer, dressinger og dips eller som drys på popcorn. Findes i 2 andre smagsvarianter.

Ingredienser og næringsindhold nedenfor

Beskrivelse

vegansk baconkrydderi køb - deliciou bacon seasoning købVegansk baconkrydderi – Deliciou Bacon Seasoning – næringsindhold pr 100 gram:

Vegansk baconkrydderi – Deliciou Bacon seasoning – næringsindhold pr 100 gram:

 • Energi: 306 kcal
 • Fedt: 2,1 g – heraf mættet fedt: 0,5 g
 • Kulhydrater: 61,2 g – heraf sukkerarter: 12,6 g
 • Protein: 10 g
 • Salt 7,12 g

Ingredienser – Deliciou Vegansk baconkrydderi:

Ingredienser i Deliciou Bacon seasoning – vegansk baconkrydderi:

Maltodextrin, salt, gær og gærekstrakt, urter, krydderi & krydderiekstrakt, sukker, grøntsagspulvere (hvidløg og løg), naturlige smagsstoffer, røgsmage, mælkesyre (vegansk).

 • 100% plantebaseret
 • Glutenfri
 • Sojafri
 • GMO-fri
 • Kolesterolfri
 • Ingen konserveringsmidler
 • Halalcertificeret
 • Koshercertificeret

 

Opbevaring: tørt og ikke for varmt.

Deliciou Bacon seasoning – vegansk baconkrydderi – et hav af anvendelsesmuligheder

deliciou bacon seasoning - vegansk baconkrydderi køb onlineVegansk baconkrydderi (deliciou bacon seasoning) er ét ud af flere veganske baconkrydderier – her er det originalen. Som Deliciou selv siger; så får krydderiet alt til at smage af bacon, og så er det helt cruelty free (altså; ingen grise har lidt overlast).

Brug Deliciou vegansk baconkrydderi i dine favoritretter, i på og i pastaretter, i hjemmelavet plantefars, i vegansk kødsovs, som krydderi på fritter og ovnstegte grøntsager, som drys på popcorn. Eller lav en skøn vegansk bacon-dressing, -sauce eller dip ved at røre det sammen med vegansk mayo og/eller vegansk yoghurt naturel.

Du kan også lave hjemmelavet bacon ved at følge veganer.nu’s opskrift og så bare droppe liquid smoke og bruge Deliciou Bacon seasoning i stedet. Du finder opskriften på lækon her >> (åbner i nyt vindue).

Deliciou Seasoning – veganske krydderier med fantastisk smag

Deliciou seasoning er plantebaserede krydderier der er sprængfyldte med smagsoplevelser. Ud over vegansk baconkrydderi  i originalversionen her, finder du også Deliciou Bacon Seasoning med smoky BBQ og også baconkrydderi tilsat oste-smag. Det er også næsten et must at prøve Delicious Ranchkrydderi, der er eminent, når du hurtigt vil lave en hjemmelavet vegansk ranch-dressing eller dip. Dertil kommer Deliciou Chicken seasoning, der får alt til at smage af kylling – bare på den fede veganske måde. Glem ikke Nacho Cheese-krydderiet der får alt til at smage af ost. Deliciou har lavet et hav af skønne smage, der alle er plantebaserede. Så giv den gas og send smagsløgene en tur i himlen.

Yderligere information

Vægt 0,075 kg
Vegansk

Ja

Økologisk