VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Mandelmel – 500g

95,00 kr.

Ikke på lager

Mandelmel fra Buxtrade 

Indhold: 500 gram (genluk på posen)

Mandelmel er proteinrigt,  glutenfrit, og har et lavt indhold af kulhydrater. Det fine mel af mandler er super godt i kager og andet bagværk.

Næringsindhold og mere info nedenfor

Beskrivelse

Mandelmel køb tilbudMandelmel

Mandelmel har et højt indhold af protein og fibre og et lavt indhold af kulhydrater. Derfor er det super, for dig der er på LCHF eller Paleo-baseret kost. Mandelmel er også glutenfri, så det er en ideel meltype til eksempelvis glutenfri kager (vi har mange typer glutenfri mel – bl.a. tapiokamel, bananmel, chufamel, arrowrootpulver og kikærtemel).

Mandelmel – næringsindhold pr 100 gram

  • Energi: 2557 KJ / 619 Kcal
  • Fedt: 53 g – heraf mættet fedt: 4,5 g
  • Kulhydrater: 5,7 g – heraf sukkerarter: 5,6 g
  • Fibre: 14 g
  • Protein: 24 g
  • Salt: 0,01 g

Ingredienser: Mel af mandler

Opbevares tørt, ikke for varmt og ikke i direkte sollys. Der er genluk på posen.

Producenten: Buxtrade

Buxtrade er lokaliseret i Hamborg, og er specialiseret i at producere superfoods som mandelmel, og også gelerings- og fortykningsmidler, som vores xanthangummi, guargummi og agar agar.

Er mandelmel sundt?

mandelmel køb online - tilbud

Mandelmel er super sundt. Det indeholder alle de gode næringsstoffer fra mandler, som eksempelvis masser af proteiner og mineraler som calcium, jern og magnesium. Derudover indeholder det B-vitaminer og E-vitamin.

Det indeholder meget få kulhydrater, så det er perfekt til en LCHF-kost; altså hvor man forsøger at mindske indtaget af kulhydrater. Og også mange der er til raw food elsker meltypen.

Det har et højt indhold af fedt, men det er langt flest af de sunde umættede fedtstoffer, der findes i melet. Trods den sødlige effekt melet har, har det en beskeden påvirkning på blodsukkeret.

Anvendelse:

Det anvendes til glutenfri og low-carb bagning, og kan bruges som alternativ til hvedemel. Brug det eksempelvis til brød, kager, pandekager og cookies.

Alternativ til mandelmel?

Et alternativ til mandelmel er chufamel – også kaldet jordmandelemel – der smager lidt som mandler, og har samme effekt i madlavning og bagning. Chufamel indeholder også rigtig mange gode næringsstoffer, og er især rig på fibre, mineraler (eks. magnesium, jern, zink, kalium og fosfor) og umættet fedt. Derudover er det rigt på antioxidanter og er du allergisk overfor nødder, er det et super godt alternativ.

Yderligere information

Vægt 0,25 kg