VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Hampeproteinpulver 250g – Øko

45,00 kr.

Ikke på lager

Hampeproteinpulver Økologisk – fra BiOrganik

Indhold: 250 gram

Hampeproteinpulver er blandt andet rigt på kvalitetsprotein. Det indeholder mindst 50% vegansk protein og 21 gram kostfibre pr 100 gram. Hampeprotein er desuden en rigtig god kilde til omega-3 og omega 6-fedtsyrer, mineraler og levende enzymer.

Læs mere om næringsværdi, sundhedsegenskaber og hvordan du kan bruge det nedenfor.

Del med andre:

Beskrivelse

Hampeproteinpulver Hampeproteinpulver økologisk fra BiOrganik – næringsindhold

Næringsindhold pr 100 gram hampeproteinpulver:

  • Energi 1495 kJ – 358 kcal
  • Fedt 11 g – heraf mættet fedt 1,7 g
  • Kulhydrater 5 g – heraf sukkerarter 4,1 g
  • Kostfibre: 21 g
  • Protein 50 g
  • Salt 0 g

 

Ingredienser: Hampeproteinpulver – Økologisk certificeret. Oprindelse: Kina.

Opbevares tørt, køligt og tætlukket. Der er genluk på posen.

Hampeproteinpulver – mere info:

Hampeproteinpulver laves af hampefrø. Olien presses ud af frøene, der herefter kværnes til fint pulver ved en lav temperatur.

Hampefrøene er helt naturligt rige på protein af den højeste kvalitet. De er også en fantastisk god kilde til omega-3 og omega 6-fedtsyrer, levende enzymer, mineraler og masser af gode kostfibre. Hampeproteinpulver indeholder desuden alle essentielle aminosyrer.

Denne type vegansk proteinpulver er nemmere for maven at fordøje, hvilket ellers kan være et problem med andre typer af proteinpulvere.

Vegansk proteinpulver

Hampeproteinpulver fra BiOrganik er selvfølgelig vegansk proteinpulver; altså 100% plantebaseret.

Selvom det bestemt ikke kun er for veganere, er det et rigtig godt kostsupplement for at få nok proteiner. Det indeholder også rigtig mange andre gode næringsstoffer (se ovenfor og nedenfor), der ellers kan mangle i en plantebaseret kost.

Hampeproteinpulveret bruges desuden ofte af atleter, fordi det, som med andre typer af proteinpulvere, hjælper til med at øge muskelmassen og præstationsevnen ved hård fysisk træning. Og det er rigtig godt til restitution.

Hampeproteinpulver anvendelse:

Hampeproteinpulver kan eksempelvis bruges, ved at røre 2-3 spsk af pulveret i et glas vand eller juice hver dag. Man kan også bruge det til smoothies, i pandekager, proteinbarer og andet bagværk. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

hampeproteinpulver-køb-online

Hvorfor er hampeproteinpulver så sundt?

Hampeproteinpulver er super sundt. Proteinerne i pulveret indeholder alle essentielle aminosyrer (inklusive methionin og cystein). Det kaldes essentielle aminosyrer, bl.a. fordi at det er noget, der er nødvendigt, at vi får via vores kost. Vores krop kan nemlig ikke selv producere dem.

Hampefrø er meget olieholdige, men de indeholder de gode omega-fedtsyrer, der betegnes som umættet fedt. Udover at hampeproteinpulver indeholder alle de essentielle aminosyrer, og er en fantastisk god kilde til de gode omega-3 og 6-fedtsyrer, er der flere super gode egenskaber. Hampeprotein indeholder antioxidanter. Antioxidanter er bl.a. er med til at udlede frie radikaler fra kroppens systemer. Det er eksempelvis rigt på mineraler som calcium, fosfor, jern, magnesium, zink og mangan.

Det veganske proteinpulver af hampefrø er en af de typer af proteinpulver, der fordøjes nemmest. Det er det, fordi kroppen kan bruge stort set alle proteinernes gode egenskaber i forbindelse med restitution og vedligeholdelse. Proteiner fra kød og animalske produkter betegnes som nemme for maven at arbejde med, men hampeproteinpulver er stort set oppe på samme effekt. Så det er intet problem at få de samme gode proteiner fra planter.

Hampeproteinpulver er (selvfølgelig) lavet af hampefrø, og hampefrø er en af de bedste kilder til vegansk protein, der findes – læs evt. mere om hampefrø og deres egenskaber her >>

Hamp – cannabis – hvad er forskellen?

Hampeproteinpulver er ikke det samme som marihuana – og kan som sådan ikke sammenlignes. Selvom både hampefrø og marihuana reelt set stammer fra cannabisplanter, er der ikke tale om den samme plantetype. Marihuana indeholder store mængder af det euforiserende stof THC, og det gør hampefrøene ikke. Og det er den mest væsentlige forskel. Det er derfor helt ufarligt at bruge hampeproteinpulver. Modsat pot/marihuana, skaber hampeproteinpulveret en god og vedvarende mæthedsfornemmelse. Især pga. det høje indhold af kvalitetsprotein.

Hampefrø har i mange tusinde år været brugt til diverse medicinske formål, så det er egentligt ikke noget nyt. Men det er blevet meget populært herhjemme i de senere år.

Andre typer vegansk proteinpulver på shoppen ud over hampeproteinpulver

Udover BiOrganiks økologiske hampeproteinpulver, findes der mange andre typer vegansk proteinpulver her på webshoppen. Fra BiOrganik har vi bl.a. deres økologiske risproteinpulver, spirulina pulver og chlorella pulver. De to sidstnævnte er algeprotein-pulvere, og de indeholder også exceptionelt mange andre gode næringsstoffer end lige protein.

Du finder også 3 varianter af Veganz proteinpulvere: en anden type hampeproteinpulver, Jordbær-proteinshake og Chokolade-proteinshake. Og så er der Dragon Superfoods’ Ærteprotein pulver.

 

Yderligere information

Vægt 0,270 kg
Økologisk

Vegansk