VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Mini lasagneplader – Glutenfri

23,95 kr.

På lager

Vegansk og Glutenfri pasta som mini lasagneplader – fra Seitz 

Indhold: 500 gram

De både veganske og glutenfri mini-lasagneplader er lavet af majsmel og rismel. Den firkantede form gør Seitz’ mini lasagneplader ret unikke, og vil klæde enhver pastaret, men de er selvfølgelig også oplagte til lasagne og lasagnette.

Se næringsindhold, mere info og serveringsforslag nedenfor.

Beskrivelse

Veganske og glutenfrie mini- lasagneplader:

Ingredienser: Ingredienser: Majsmel, kikærtemel, emulgator: mono- og diglycerider af fedtsyrer (vegetabilsk – uden palmeolie).

Næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi: 1558 KJ – 368 Kcal
  • Fedt: 2,4 g – heraf mættet fedt: 0,6 g
  • Kulhydrater: 79 g – heraf sukkerarter: 1,2 g
  • Kostfibre: 2,2 g
  • Protein: 6,4 g
  • Salt: <0,01 g

 

Opbevares tørt og ikke for varmt.

Koges i 7-10 minutter – eller bruges i lasagne/lasagnette.

Opskrift på vegansk ‘kød’sovs:

Vegansk lasagne med glutenfri og veganske lasagneplader og med sojagranulat som køderstatning.

Tilberedningstid: 10-15 minutter 

Opskriften på vegansk ‘kød’sovs er nok til 4 personer 

Ingredienser 

  • 125 gram sojagranulat (findes her)
  • ½-1 liter kogende vand til iblødsætning + ½ grøntsagsbouillonterning 
  • 1 finthakket løg 
  • 1-2 fed hvidløg (kan udelades) 
  • 1 dåse/brik hakkede tomater eller tomatpassata (ca. 400 ml) 
  • 3-4 gulerødder  
  • Krydderier efter smag (Forslag: 2 spsk smoked paprika og 3 spsk gærflager) 
  • spsk olie til svitsning 
  • 2-3 tsk madlavningskulør (kan sagtens udelades, men giver den ‘rigtige’ farve) 
  • Smag til med salt og peber 

 

Fremgangsmåde: 

  • Hæld tørret sojagranulat i en skål (der kan tåle varmeeller gryde og tilsæt grøntsagsbouillon og ½-1 liter kogende vand. Lad det trække i mindst 5 min. 
  • Hak løg og hvidløg fint og riv gulerødderne. 
  • Svits løghvidløggulerødder og krydderier af i olie i en gryde 
  • Tilsæt hakkede tomater/tomatpassata og kulør og bring det i kog. 
  • Dræn vandet fra sojagranulatet i en si 
  • Rør sojagranulat i tomatsovsen. 
  • Smag til med salt og peber. 
  •  er der vegansk ‘kød’sovs, som du kan lægge mellem de veganske lasagneplader.

Se hele opskriften inkl. vegansk mornay sauce her.

Seitz: glutenfri og vegansk pasta og spaghetti

Seitz er specialiserede i glutenfri og veganske lasagneplader og mange andre pastatyper. De er en del af tyske ALB GOLD, der også er pastaspecialister.

Se alle varianter af glutenfri pasta og spaghetti her >>

Yderligere information

Vægt 0,5 kg