VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk og glutenfri kageblanding – Brownies – Øko

36,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk og glutenfri kageblanding til brownies – Økologisk – Biovegan

Indhold: 400 gram

Mere chokolade er ikke muligt! Biovegans brownies er nærmest et must for alle chokoladeelskere. Det mørke smelte-i-munden-overtræk giver kagerne en skøn fudgy smag, og chokoladedråber med 88 % kakaoindhold sikrer delikat chokoladeknas med hver bid. Ren chokoladefornøjelse i vegansk, økologisk og glutenfri stil.

Tilsæt blot vand og blød vegansk smør eller plantemargarine. Læs om fremgangsmåden nedenfor.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

glutenfri kageblanding - vegansk kage mix - brownies bioveganGlutenfri kageblanding – Biovegan Brownies

Glutenfri kageblanding – Biovegan brownies

Ingredienser:

Rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsstivelse*, 10,1% mørk chokoladeovertræk*1 (kakaomasse*4, sukker*, kakaosmør*4), 8,1% kakaopulver*4, fuldkornsrismel*, rismel* , 3,5% mørk chokoladeovertræk*2 (kakaomasse*4, 12% kokosblomstsukker*, kakaosmør*4), majsmel*, fuldkornshirsemel*, chiafrømel* (Salvia hispanica), hørprotein*, psyllium husk skaller*, salt, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrat 3.

*fra kontrolleret økologisk dyrkning
1 Kakao: 53% minimum
2 Kakao: 88% minimum
3 ren creme af tartar
4 Rainforest Alliance certificeret

Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder

Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt kage:

Næringsindhold pr 100g tilberedt glutenfri kageblanding/brownies:

  • Energi: 1723 KJ / 412 Kcal
  • Fedt: 22 g – Heraf mættede fedtsyrer: 11 g
  • Kulhydrater: 50 g – Heraf sukkerarter: 30 g
  • Kostfibre: 3,2 g
  • Protein: 2,8 g
  • Salt: 0,3 g

 

Tilberedning af glutenfri kageblanding – Brownies – fra Biovegan:

Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri kageblanding:

Udover posens indhold skal du bruge:

150 ml vand
130 g blød vegansk smør el. plantemargarine
Bage- eller ildfast fad* (20 x 20 cm)
Håndmixer med piskeris

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme. Smør fadet godt eller beklæd det med bagepapir.
Mix kageblandingen sammen med vandet og smør/margarine i en røreskål, til du får en jævn, cremet masse. Hæld blandingen i den smurte form/fadet og glat dejen lidt ud med en dejskraber.
Bag på midterste rille i cirka 25 minutter.
Lad brownies køle af i fadet. Når de er kolde, kan du forsigtigt skære dem i stykker og tage dem ud af fadet.
*Bemærk: er fadet meget tykt, kan det påvirke bagetiden lidt.

Yderligere information

Vægt 0,42 kg