Beskrivelse
Glutenfri kageblanding – Biovegan Brownies
Glutenfri kageblanding – Biovegan brownies
Ingredienser:
Rå rørsukker*, tapiokastivelse*, majsstivelse*, 10,1% mørk chokoladeovertræk*1 (kakaomasse*4, sukker*, kakaosmør*4), 8,1% kakaopulver*4, fuldkornsrismel*, rismel* , 3,5% mørk chokoladeovertræk*2 (kakaomasse*4, 12% kokosblomstsukker*, kakaosmør*4), majsmel*, fuldkornshirsemel*, chiafrømel* (Salvia hispanica), hørprotein*, psyllium husk skaller*, salt, hævemiddel: natron; syre: kaliumtartrat 3.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
1 Kakao: 53% minimum
2 Kakao: 88% minimum
3 ren creme af tartar
4 Rainforest Alliance certificeret
Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, sesam, lupin og nødder
Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt kage:
Næringsindhold pr 100g tilberedt glutenfri kageblanding/brownies:
-
Energi: 1723 KJ / 412 Kcal
-
Fedt: 22 g – Heraf mættede fedtsyrer: 11 g
-
Kulhydrater: 50 g – Heraf sukkerarter: 30 g
- Kostfibre: 3,2 g
- Protein: 2,8 g
-
Salt: 0,3 g
Tilberedning af glutenfri kageblanding – Brownies – fra Biovegan:
Tilberedningsforslag til Biovegans glutenfri kageblanding:
Udover posens indhold skal du bruge:
150 ml vand
130 g blød vegansk smør el. plantemargarine
Bage- eller ildfast fad* (20 x 20 cm)
Håndmixer med piskeris
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 °C over-/undervarme. Smør fadet godt eller beklæd det med bagepapir.
Mix kageblandingen sammen med vandet og smør/margarine i en røreskål, til du får en jævn, cremet masse. Hæld blandingen i den smurte form/fadet og glat dejen lidt ud med en dejskraber.
Bag på midterste rille i cirka 25 minutter.
Lad brownies køle af i fadet. Når de er kolde, kan du forsigtigt skære dem i stykker og tage dem ud af fadet.
*Bemærk: er fadet meget tykt, kan det påvirke bagetiden lidt.