Beskrivelse
Vegansk tortellini (cappelletti) med røget tofu – D’Angelo
Vegansk tortellini / cappelletti med røget tofu fra D’Angelo – ingredienser:
Pasta: Semolina af durumHVEDE*, vand. Fyld (26%): Røget tofu* (32%) (vand, SOJAbønner*, røg), kartoffelflager*, rasp* (HVEDEmel*, gær*), solsikkeolie*, vand, tørrede løg*, havsalt, SOJAsauce (vand, SOJAbønner*, HVEDE*, havsalt, Aspergillus oryzae), emulgator: SOJAlecithin*, tørrede porrer*, oregano*, peber*. – Økologisk certificeret – DE-ÖKO-006
Allergener: Indeholder hvede, gluten og soja. Kan indeholde spor af mælk og selleri.
Oprindelse: Tyskland
Næringsindhold pr 100 gram vegansk tortellini med røget tofu:
Næringsindhold pr 100 gram vegansk tortellini med røget tofu:
- Energi: 1275 KJ/ 302 kcal
- Fedt: 4,3 g – heraf mættet fedt: 1,8 g
- Kulhydrater: 54 g – heraf sukkerarter: 1,8 g
- Protein: 10 g
- Salt 0,63 g
Opbevaring: tørt og ikke for varmt.
Tilberedning:
Tilberedning: Koges i letsaltet vand i 12-15 minutter – til tortellinien er al dente.
Serveringsforslag til vegansk tortellini:
Egentlig kan man bare drysse lidt vegansk parmesan eller gærflager / nutritional yeast (du finder dem her >>) på, når man serverer vegansk tortellini. Den let-røgede smag fra tofu-fyldet sørger for lidt smag, og den let-osteagtige smag fra gærflagerne giver det sidste pift.
Hvis du gerne vil have en god sauce til, er en god tomatsauce altid et hit. Eller måske en vegansk carbonara sauce >>
Vegansk tortellini vs cappelletti
Egentlig er dette ikke vegansk tortellini. Men ikke mange kender betegnelsen cappelletti, som D’angelo kalder dem. Den største fællesnævner for de 2 er, at de begge er typer af fyldt pasta.
Men der er især 2 forskelle. Tortellini har normalvis fyld af kød. Og det er jo ikke tilfældet her, hvor det er røget tofu. Noget andet er, at der er en lille smule forskel på størrelsen. Men det er reelt set alt. Så når vi skriver vegansk tortellini og ikke vegansk cappalletti, så er det for ikke at forvirre de, der aldrig har hørt om cappalletti.