Beskrivelse
Vegansk Postej af champignon – ingredienser:
Vegansk postej af champignon – Vitaquell BIO Champignon Pastete – ingredienser:
Vand, Champignon* (17%), løg*, palmekerneolie*(RSPO-certificeret), rismel*, gærflager*, solsikkeolie*, kartoffelstivelse*, palmeolie* (RSPO-certificeret), gærekstrakt*, majsstivelse*, havsalt, citronsaft*, fortykningsmiddel: johannesbrødkernemel*, peber* – *økologisk certificeret.
Allergener: ingen
Holdbarhed efter åbning: opbevares i køleskab og bør spises inden for 3 dage.
Oprindelse: Tyskland – EU/Ikke EU Jordbrug – DE-ÖKO-013
Vegansk Postej af champignon – Næringsindhold pr. 100 g:
Vegansk postej af champignon – næringsindhold pr 100 ml:
- Energi 920 KJ / 222 kcal
- Fedt 18 g – heraf mættede fedtsyrer 12 g
- Kulhydrat 11 g – heraf sukkerarter 1,7 g
- Kostfibre: 1,8 g
- Protein 3,1 g
- Salt 1,2 g
Vegansk ‘lever’postej fra Vitaquell – flere slags
Vegansk ‘lever’postej eller bare postej fra Vitaquell findes også i en vegansk postej af shiitakesvampe og en anden med krydderurter.
Tyske Vitaquell, der holder til i Hamborg, har siden 1922 lavet vegetariske produkter, og har i de senere år gjort de fleste produkter helt veganske.
Vitaquell – vegansk pålæg i mange varianter
Udover vegansk ‘lever’postej, laver tyske Vitaquell masser af andre typer vegansk pålæg. F.eks. de lækre pålægssalater; vegansk tunsalat, vegansk hønsesalat (2 varianter), vegansk krabbesalat og vegansk oksekødssalat. Ikke at forglemme de veganske spreads, saucer og dips – og også vegansk proteinpasta.