VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk remoulade – Øko

35,95 kr.

Ikke på lager

Vegansk remoulade – Økologisk – Biogan

Indhold: 225 ml

En skøn færdiglavet vegansk remoulade med de typiske ingredienser; surkål, blomkål, agurk, vineddikke, karry og løg, der gør, at den smager som en klassisk dansk luksus remoulade.

Den er selvfølgelig helt perfekt til en gang krigsfisk/fredsfisk, på rugbrødsmaden, på hotdogs og som dip til pommes frites.

Næringsindhold og ingredienser nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

Vegansk remoulade – Ingredienser:

Vegansk remoulade fra Biogan – ingredienser:

Solsikkeolie* 30%, vand, surkål* 16%, blomkål* 11%, agurk* 7%, rørsukker*, løg*, SENNEP*, havsalt, vineddike*, solsikkeprotein*, citronsaft*, fortykningsmiddel: guargummi*, karry*. * = Økologisk

Allergener: indeholder sennep.

Glasset med økologisk vegansk remoulade fra Biogan er Glutenfrit og laktosefrit (også egnet til mælkeallergikere). Og den er uden palmeolie.

Øko Remoulade uden æg- Næringsindhold pr 100 gram:

Vegansk øko remoulade fra Biogan – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 1249 kJ/303 kcal
  • Fedt 30 g – Heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
  • Kulhydrat 6,9 g – Heraf sukkerarter 6,3 g
  • Protein 1,2 g
  • Salt 1,5 g

 

Opbevares tørt, mørkt og køligt. Efter åbning: opbevares på køl.

Økologisk vegansk remoulade køb online – Biogan

Vegansk remoulade uden æg selvfølgelig

Vegansk remoulade fra Biogan er en lækker cremet remoulade uden æg, der er lavet på bl.a. solsikkeolie, surkål, blomkål, agurk og vineddike. Alt sammen økologiske ingredienser. En dansk klassiker i vegansk forklædning, og den er super god.

Remouladen er selvfølgelig helt perfekt til (vegansk) fiskefilet (krigsfisk eller fredsfisk om du vil), på (veganske) hotdogs, sammen med pålæg på rugbrød og i sandwiches og som dip til pommes frites. Ja faktisk alle de steder, hvor du normalt ville bruge remoulade (remulade / remolade).

Andre alternativer til vegansk remoulade

Du finder også flere veganske mayonnaiser her på webshoppen. Og ikke mindst dressinger og spreads. Alle er super gode til alt fra pålæg, som dip til fritter og alt hvad du ellers kunne finde på at spise med lidt godt ekstra på toppen. Se alle typer vegansk sovs, dressing og mayonnaise her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,4 kg