Beskrivelse
Vegansk remoulade – Ingredienser:
Vegansk remoulade fra Veggie-naise – ingredienser:
Rapsolie 40%, vand, eddike, sukker, agurk, SENNEP (sennep, vand, eddike, sukker, salt), blomkål, kartoffelstivelse, løg, Aquafaba, gulerod, salt, ærteprotein, hvid peber, gurkemeje, karry, fortykningsmiddel (xanthangummi), rosmarinekstrakt.
Allergener: indeholder sennep. Kan indeholde spor af soja og sesam.
Glasset med vegansk remoulade fra Veggie-Naise er Glutenfri og laktosefri (også egnet til mælkeallergikere). Og den er uden palmeolie.
Veggie-Naise Remoulade – Næringsindhold pr 100 gram:
Vegansk remoulade fra Veggi-Naise – næringsindhold pr 100 gram:
-
Energi 1625 kJ/394 kcal
-
Fedt 38,2 g – Heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
-
Kulhydrat 11,4 g – Heraf sukkerarter 7,4 g
-
Protein 0,8 g
-
Salt 0,6 g
Opbevares tørt, mørkt og køligt. Efter åbning: opbevares på køl.
Du finder også Veggie-Naise vegansk aioli her på shoppen >>
Vegansk remoulade køb online – Veggie-Naise
Vegansk remoulade uden æg selvfølgelig
Vegansk remoulade fra Veggie-Naise er en lækker cremet remoulade uden æg, der er lavet på bl.a. kikærtevand (aquafaba), rapsolie og kartoffelstivelse. En dansk klassiker i vegansk forklædning, og den er super god.
Hvis du kender lidt til den veganske verden, så ved du måske, hvad kikærtevand/aquafaba er. Hvis du ikke gør, så er det vandet fra kogte kikærter, der kan piskes til en slags skum – helt som æggehvider. Derfor er det naturligvis oplagt at bruge i f.eks. mayonnaise, remoulade og så videre.
Remouladen er selvfølgelig helt perfekt til (vegansk) fiskefilet (krigsfisk eller fredsfisk om du vil), på (veganske) hotdogs, sammen med pålæg på brød og i sandwiches og som dip til pommes frites. Ja faktisk alle de steder, hvor du normalt ville bruge remoulade (remulade / remolade).
Andre alternativer til vegansk remoulade
Du finder også veggie-naise aioli her på shoppen, og almindelig vegansk mayonnaise og kryddermayonnaise fra Veganz. Alle er super gode til alt fra pålæg, som dip til fritter og alt hvad du ellers kunne finde på at spise med lidt godt ekstra på toppen.