Beskrivelse
Veganske Kødboller – ingredienser
Veganske kødboller mix fra Bauckhof – Økologiske ingredienser:
Risflager* 26%, brødkrummer* (HVEDEmel*, salt, gær*), kastanjemel*, kartoffelflager*, HVEDEprotein*, kikærteflager*, stødte hørfrø*, gærflager* (gær*, HVEDEMEL *, havsalt), champignon*, havsalt, løg*, bagepulver (hævemiddel: natron, syrningsmiddel: monokaliumtartrat, majsstivelse*), malede psylliumskaller*, kakao*, paprikapulver*, hvidløg*, peber*
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Allergener: hvede og gluten. Kan indeholde spor af andre glutenholdige kornsorter, nødder, soja, lupin og sesam.
Næringsindhold pr 100g:
Næringsindhold pr 100g tørblanding:
- Energi 1444 KJ (341 kcal)
- Fedt 3,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
- Kulhydrater 57 g
- heraf sukkerarter 4,5 g
- Kostfibre 7,1 g
- Protein 17 g
- Salt 3,1 g
Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-007 – EU/Ikke EU-jordbrug
Tilberedning af veganske kødboller fra Bauckhof (video nedenfor):
Tilberedning af veganske kødboller fra Bauckhof:
Hæld 225 ml koldt vand og 2 spsk olie i en skål. Tilsæt posens indhold og rør det godt sammen. Lad farsen trække i 2-3 min. Ælt det sammen igen. Form kødbollerne med fugtige hænder i ønskede størrelse, og steg dem i rigeligt med olie på panden, til de er let gyldne og sprøde.
TIP: Vend dem evt. i sesamfrø inden du steger dem, for en ekstra sprød og smagfuld skorpe. Ekstra tip: tilsæt 2 tsk vegansk baconkrydderi til farsblandingen inden du tilsætter vand.