Beskrivelse
Vegansk karamel fra Kuhbonbon
Vegansk karamel fra Kuhbonbon er glutenfri og indeholder hverken soja, palmeolie, konserveringsmidler eller farvestoffer. Blød vegansk karamel i praktisk bar, hvor stykkerne er pakket ind enkeltvist. De veganske karameller er lavet af bl.a. kakaosmør, økologisk kokosmælk og rørsukker, der giver en fyldig og cremet karamelsmag. De fås også i en pose med 165 gram og som veganske chokoladekaremeller (double choc). Perfekte karameltreats til dig der undgår mælkeprodukter, og til dig der er pjattet med god karamel.
Næringsindhold pr 100 gram vegansk karamel fra Kuhbonbon
- Energi: 1797 KJ / 426 Kcal
- Fedt: 12 g – heraf mættet fedt: 8,1 g
- Kulhydrater: 75 g – heraf sukkerarter: 54 g
- Protein: 3,8 g
- Salt: 0,28 g
Ingredienser:
Ingredienser i Kuhbonbon karamel:
Glukosesirup, uraffineret rørsukker, kakaosmør (9%), ærteprotein, dextrose, Økologisk kokosmælkepulver (3%) (kokosmælkepulver, maltodextrin, akaciefibre), emulgator: solsikkelecithin, majsstivelse, salt (Fleur de sel), aroma. 3% er fra økologisk jordbrug.
Allergener: Kan indeholde spor af mælk, skalfrugter og jordnødder.
Kuhbonbon vegansk karamel
Vegansk karamel fra Kuhbonbon har vi også på lager i en udgave med en pose på 165 gram, og som veganske chokoladekarameller (Double Choc). Det er det tyske firma Savitor GmbH, der er lokaliseret i Hamborg, der står bag de skønne veganske Kuhbonbon karameller.
Kuhbonbon karamel indeholder det ekstraordinære salt; Fleur de sel, der eksempelvis er meget populært inden for finere madlavning. Fleur de sel er havsalt, der fremhæver smagen af bl.a. karamel mere end traditionelt salt.
Veganske karameller der kan bruges til madlavning og bagning
Du kan sagtens bruge de veganske karameller til bagværk (måske i kager eller muffins), og du kan lave vegansk karamelsauce af dem. Så du går ikke ned på anvendelsesmuligheder, selvom det måske mest er i skålen med fredagssnolder, at de fleste foretrækker dem.
Samme slags findes også i en pose med 165 gram.