VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Vegansk æggehvide erstatning – Glutenfri – Øko

12,00 kr.

Ikke på lager

Vegansk æggehvide-alternativ – Økologisk – BioVegan

Indhold: 2×10 gram (2 breve)

Æggehvide-alternativ fra Biovegan er bagestabil, og er ideel til f.eks. vegansk marengs, kyskager, makroner, macarons, kiks og andet luftigt bagværk. Du kan også bruge den til desserter som f.eks mousse eller endda mayonnaise.

10 g (1 brev) og 75 ml vand erstatter 2 æggehvider.

Tilberedning – læs nedenfor.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Beskrivelse

Vegansk æggehvide-alternativ –  Biovegan Mein Eiweizz ersatz

Vegansk æggehvide-alternativ:

Ingredienser:
Ærteprotein*, majsstivelse*, kartoffelstivelse*, inulin*, fortykningsmiddel: guargummi*; Fababønneprotein*, salt. *fra kontrolleret økologisk produktion

Allergener: Kan indeholde spor af soja, selleri, sennep, lupin og nødder.

Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-006

Næringsindhold pr. 100 gram:

  • Energi: 182 KJ / 43 Kcal
  • Fedt: <0,5g
  • Heraf mættede fedtsyrer: 0,1g
  • Kulhydrater: 4,3 g – Heraf sukkerarter: <0,5 g
  • Fibre: 1,5 g
  • Protein: 4,8 g
  • Salt: 0,15 g

Sådan anvendes Biovegans æggehvide-erstatning:

Tilsæt 75 ml vand til 1 brev æggehvide-erstatning og pisk med håndmixer i 5 minutter, indtil blandingen er stiv.

Bemærk: For hver yderligere 10 g produkt øges pisketiden med 1 minut.

Bemærk: vil du f.eks. bruge det til sprøde marengs el. lignende, skal der naturligvis også piskes sukker i blandingen. Hvis du finder en opskrift på ordinære (ikke-veganske) marengs, kan du sjusse dig frem, når du ved, at posens indhold (+ 75 ml vand) svarer til 2 æggehvider i en opskrift.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg