VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Glutenfri pandekager

glutenfri pandekager opskrift

Ingredienser til saftige glutenfri pandekager
2 versioner: til aftensmad eller dessert

Arbejdstid: Ca. 1 time inkl. stegning

Opskriften giver ca. 8 glutenfri pandekager (pande på 28 cm i diameter)

800 ml vand

½ dl olie

2 tsk salt

Til glutenfri madpandekager: 1½ spsk løgpulver, 3-4 spsk smoked paprika eller karry

Til glutenfri dessertpandekager: 70 gram sukker (+ evt. 1 most banan)

Fremgangsmåde veganske glutenfri pandekager:

Med en håndmixer eller et piskeris piskes krydderier eller sukker sammen med olie. Pisk så vandet i og tilsæt så begge meltyper. Pisk til dejen er ensartet.

Steg pandekagerne på en stegepande ved middelhøj varme.

Serveringsforslag til veganske glutenfri madpandekager: vegansk ‘kød’sovs – opskrift her

TILMELD DIG NYHEDSBREVET