Ingredienser til saftige glutenfri pandekager
2 versioner: til aftensmad eller dessert
Arbejdstid: Ca. 1 time inkl. stegning
Opskriften giver ca. 8 glutenfri pandekager (pande på 28 cm i diameter)
200 gram Nutty Vegan Øko kikærtemel >>
180 gram Nutty Vegan Øko tapiokamel >>
800 ml vand
½ dl olie
2 tsk salt
Til glutenfri madpandekager: 1½ spsk løgpulver, 3-4 spsk smoked paprika eller karry
Til glutenfri dessertpandekager: 70 gram sukker (+ evt. 1 most banan)
Fremgangsmåde veganske glutenfri pandekager:
Med en håndmixer eller et piskeris piskes krydderier eller sukker sammen med olie. Pisk så vandet i og tilsæt så begge meltyper. Pisk til dejen er ensartet.
Steg pandekagerne på en stegepande ved middelhøj varme.
Serveringsforslag til veganske glutenfri madpandekager: vegansk ‘kød’sovs – opskrift her