Ingredienser til vegansk pizzatopping/ eller tortillas-fyld
Arbejdstid: 10 min.
Opskriften er nok til 2 store pizzaer el. 2 store tortillas
Vegansk pizzatopping af sojakebab:
100-125 gram Nutty Vegan Sojastrimler- (findes i shoppen her >>)
Vand til iblødsætning/kogning + ½ grøntsagsbuillonterning
Olie til stegning
Krydderier efter smag – forslag: 1 spsk smoked paprika og 1 tsk oregano
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde veganske 'skinke'strimler til vegansk pizzatopping, tortillas el. sandwiches:
Kog ca. 3/4 liter vand
Hæld Nutty Vegan sojastrimler i en gryde el. skål der kan tåle varme. Tilsæt kogende vand og ½ grøntsagsbouillonterning. Læg låg på gryden/låg på skålen, og lad det trække i ca. 5 minutter.
Dræn sojastrimlerne for vand i en si. Pres lidt ekstra væde ud med en ske.
Svits krydderier af i olie på en pande og tilsæt de kogte sojastrimler.
Svits det af i et par minutter, og så er det klar som vegansk pizzatopping, fyld til tortillas, sanwiches eller i en burger.
Du kan lave vegansk ‘kød’sovs som pizzatopping (opskrift her) af sojagranulat.