Beskrivelse
Vegansk tortellini med champignon – D’angelo
Vegansk tortellini med fyld af champignon – ingredienser:
Pastadej: SEMULJE AF DURUMHVEDE*, vand | Fyld (26%): rasp* (HVEDEMEL*, gær*), champignon* (30%), kartoffelflager*, løg*, solsikkeolie*, hvidløg*, havsalt, emulgator: SOJAlecithin*, peber*. (* = certificeret økologisk).
Allergener: Indeholder hvede, gluten og soja. Kan indeholde spor af mælk og selleri.
Oprindelse: Tyskland
Næringsindhold pr 100 gram vegansk tortellini:
Næringsindhold pr 100 gram vegansk tortellini med champignon:
- Energi: 1247 KJ/ 295 kcal
- Fedt: 4 g
- heraf mættet fedt: 0,7 g
- Kulhydrater: 55 g
- heraf sukkerarter: 1,7 g
- Kostfibre: 3,3 g
- Protein: 8,6 g
- Salt 0,91 g
Opbevaring: tørt og ikke for varmt.
Tilberedning:
Tilberedning: Kog tortellinien i letsaltet vand i 12-15 minutter – til den er al dente.
Serveringsforslag til vegansk tortellini:
Hvis du gerne vil tilføre lidt umami-ostesmag, kan du drysse lidt gærflager eller vegansk parmesan på tortellinien, når den er klar til servering.
Mangler du en god sauce til, er der et stort udvalg af veganske sovs her >>