Beskrivelse
Vegansk suppe – Forår – ingredienser:
Vegansk suppe med forårskrydderier – Økologisk – ingredienser:
Ingredienser: Pasta* (56,5%) (Durum HVEDESEMULJE*), majsstivelse*, havsalt, grøntsager* (5,7%) (gulerod* (2,7%), løg*, porre* (1,2%)), græskar*), gær ekstrakt*, persille*, solsikkeolie*, koncentreret gulerodsjuice*, løvstikkeblad*, gurkemeje*, muskatblomme*, koncentreret løgjuice*, peber*, løvstikke*, hvidløg*, fennikelfrø*. *Økologisk certificeret.
Allergener: indeholder hvede og gluten. Kan indeholde spor af: æg, mælk, selleri, sennep og soja.
Produceret af: Natur Compagnie – Oprindelse: Tyskland – DE-ÖKO-006
Næringsindhold pr. 100 ml tilberedt suppe
Næringsindhold pr 100 ml tilberedt vegansk suppe:
- Energi: 116 KJ/ 27 kcal
- Fedt: 0,1 g
- heraf mættet fedt: 0,0 g
- Kulhydrater: 5,5 g
- heraf sukkerarter: 0,3 g
- Protein: 0,8 g
- Salt 0,9 g
Vegansk kopsuppe / instantsuppe – tilberedning:
Tilberedning af vegansk kopsuppe: rør indholdet fra 1 brev ud i en kop med 200 ml kogende vand.