Beskrivelse
Vegansk rør’æg’ mix – Veganz Scrambled Eggs mix – ingredienser:
Ingredienser i Veganz’ vegansk rør’æg’ mix:
Hestebønnemel (45%), majsmel, fortykningsmiddel: methylcellulose, carrageenan; naturlig aroma, ærteprotein, dextrose, salt, stabilisator: calciumkarbonat; krydderier, sort salt (krystalsalt, salsola stocksii), gurkemeje.
Allergener: kan indeholde spor af selleri, soja, gluten, æg, mælk og sulfitter.
Næringsindhold pr. 100 gram færdig produkt (altså inkl vand):
Næringsindhold pr 100g færdig produkt:
-
Energi 338 KJ / 81 kcal
-
Fedt 1,9 g
-
Heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
-
Kulhydrat 12 g
-
Heraf sukkerarter 1,2 g
-
Protein 2,7 g
-
Salt 0,99 g
Vegansk røræg tilberedningsforslag:
Vegansk røræg tilberedningsforslag:
Tilsvarende 3 æg (posens indhold):
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt 200 ml vand (brug evt posen – hæld vand i til markeringen).
- Pisk det godt sammen.
- Hæld lidt olie på en pande, og varm op.
- Hæld blandingen på panden, og lad det blive fast.
- Vend efter ca. 2 min og del det op i stykker med en spatel.
- De veganske ‘rør’æg er klar, når konsistensen er fast.
- Krydr efter smag og server
Veganz – en darling med massevis af veganske produkter
Udover vegansk røræg, laver Veganz rigtig mange skønne veganske produkter. Både til madlavning og til snacking.
Til madlavning er især deres sojagranulat og sojakød meget populære. Både fordi man helt selv bestemmer smagen, men også fordi at det er super sundt. Som pålæg er der også deres veganske tun. Men ellers er det ingen hemmelighed, at Veganz laver RIGTIG mange super lækre typer veganske snacks og kiks og ikke mindst; vegansk chokolade og vegansk vingummi. Se alle Veganz’ produkter her >>