Beskrivelse
Vegansk og glutenfri dessert – Biovegan Panna Cotta med mango
Vegansk og glutenfri dessert – Biovegan Panna cotta med mango:
Ingredienser:
Rå rørsukker*, 31 % frysetørret mangopulver*, tapiokastivelse*, geleringsmiddel: agar agar*; citronsaftpulver*, farve: gurkemeje*, gulerodspulver*; Salt.
*fra kontrolleret økologisk dyrkning
Allergener: Kan indeholde spor af soja, lupin og nødder.
Næringsindhold pr. 100 gram tilberedt dessert:
-
Energi: 804 KJ / 194 Kcal
-
Fedt: 17 g – Heraf mættede fedtsyrer: 15 g
-
Kulhydrater: 9,1 g – Heraf sukkerarter: 7,6 g
- Kostfibre: 0,6 g
- Protein: 1,7 g
-
Salt: 0,03 g
Tilberedning af vegansk og glutenfri panna cotta fra Biovegan:
Tilberedningsforslag til Biovegans veganske og glutenfri panna cotta mix:
Udover posens indhold skal du bruge:
400 ml kokosmælk (1 dåse) – eller brug i stedet 200 ml vegansk fløde i kombination med 200 ml plantedrik.
Fremgangsmåde:
Pisk posens indhold sammen med kokosmælk i en gryde, og rør godt rundt.
Bring langsomt i kog og lad det simre i et minut under omrøring.
Hæld panna cottaen i fire forme, der er skyllet med koldt vand, og stil dem på køl i mindst 3 timer.
Tip: Løsn kanten af panna cottaen med en kniv og vend ud på en tallerken. Server evt med frisk mango og kokosflager.
Bemærk: Konsistensen kan variere ved brug af forskellige typer kokosmælk, madlavningscremer og plantedrikke.