Beskrivelse
Vegansk Champignonsauce / svampesauce (økologisk) – Ingredienser:
Vegansk champignonsauce fra Biovegan – økologisk – ingredienser:
Majsstivelse*, svampe* (22%), himalaya salt, rå rørsukker*, boghvedemel*, instant karamel* (karamel sukkersirup*, maltodextrin*), muskatnød*, peber*, løg*, gulerødder*, pastinak*, porrer*, spinat*, persille*, gurkemeje*, løvstikke*, purløg*, dild*, ingefær*, timian*, rosmarin*, fennikel*, merian*. *Økologisk certificeret.
Glutenfri sauce.
Næringsindhold pr 100 gram:
- Energi: 1216 KJ / 287 Kcal
- Fedt: 1,1 g – heraf mættet fedt: 0,2 g
- Kulhydrater: 55 g – heraf sukkerarter: 10 g
- Protein: 12 g
- Fibre 5,3 g
- Salt: 15,7 g
Oprindelse: Tyskland. Opbevares tørt, mørkt og køligt.
Vegansk champignonsauce – tilberedning:
Anvendelse: Pisk posens indhold sammen med 250 ml koldt vand, og bring det i kog under omrøring. Efter det har kogt i 1 minut tilsættes 1 spiseskefuld plantefløde eller vegansk smør. Kog videre i ca. 3 minutter under omrøring, og så er sovsen klar til servering. (Tip: for en mere cremet konsistens kan du skifte koldt vand ud med kold plantedrik eller plantefløde).
Vegansk champignonsauce – en skøn vegansk sovs til mange retter
Vegansk champignonsauce fra BioVegan. En lækker og økologisk vegansk sovs der går perfekt til alt fra veggiedeller, veganske steaks, seitansteg, kartofler, ris, quinoa, dampede grøntsager, og hvad man nu ellers har lyst til.
Søger du nemme og super gode opskrifter på vegansk tilbehør, har du nogle forslag her:
BioVegan er producenten bag brevet med vegansk champignonsovs i pulver.
Vegansk sovs
Du finder også Biovegans’ vegansk hollandaise sauce og Veganz’ vegansk brun sovs i shoppen. Begge er også pulversaucer, og rigtig nemme at tilberede. Så hvis du gerne, hurtigt og nemt, vil servere en god vegansk sovs, er Biovegans sovser bestemt noget for dig.