VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE

Soya fløde-alternativ - Øko

14,95 DKK

På lager

Soya fløde til madlavning – Økologisk & Glutenfri – Vegansk alternativ til almindelig fløde

Indhold: 250 ml

En skøn økologisk og usødet soya fløde til madlavning fra Provamel. Den er især velegnet som madlavningsfløde hvis du ønsker en lækker cremet sauce, suppe, risotto, gryderet eller andet.

Bemærk: vil du bruge den som vegansk erstatning for flødeskum, skal den på køl i mindst et døgn, inden du ryster den godt, og pisker med håndmixeren i 5-10 min. Brug evt. et stabiliseringsmiddel som 1 knsp xanthangummi el. guargummi for at gøre den mere fast, og evt. lidt sukker eller vaniljesukker for at søde den lidt. Hvis du vil have en mere fyldig og cremet vegansk flødeskum, anbefales kokosfløde til piskning eller Schlagfix’ vegansk piskefløde >>.

Se næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor. 

Del med andre:
Del på facebook
Del på email

Beskrivelse

Soya fløde – til skum & madlavning – Provamel

Soya fløde fra Provamel (kan piskes til en skum (mere nedenfor) og bruges som vegansk madlavningsfløde).

Ingredienser:

Vand, solsikkeolie* (15%), afskallede SOJAbønner* (7,9%), ris*, emulgator: SOJAlecithin*, stabilisator: guragummi, havsalt.

*Økologisk certificeret. GMO-fri.

Allergener: indeholder soja.

Glutenfri, mælkefri.

Oprindelse: Tyskland, Frankrig, Italien og/eller Østrig. (mere om dette nedenfor).

Næringsindhold pr. 100 gram:

Næringsindhold pr 100g soya fløde:

  • Energi: 759 KJ / 184 Kcal
  • Fedt: 17 g – Heraf mættet fedt: 2 g
  • Kulhydrater: 4,3 g – Heraf sukkerarter: 2 g
  • Fibre: 0,7 g
  • Protein: 3 g
  • Salt: 0,14 g

soya fløde køb - sojaflødeskum provamelProvamel soya fløde – som madlavningsfløde el. skum

Du kan både bruge Provamels Soya fløde som madlavningsfløde og som en slags skum – dog bliver den ikke helt så cremet og fast som f.eks. kokosfløde til piskning eller Schlagfix’ vegansk piskefløde. Anvendes den som madlavningsfløde kan du med fordel bruge den for at tilføre en cremet konsistens til for eksempel saucer, supper og gryderetter og prøv den i vegansk risotto. Det kan ikke blive mere lækkert.

Anvendelse som sojaskum:

Sojaskum – sådan: sæt brikken på køl dagen før du skal bruge den. Ryst brikken godt, og pisk med håndmixer i 5-10 minutter. Tilsæt evt. lidt sukker eller vaniljesukker for en sødere smag, og evt en knsp stabiliseringsmiddel som xanthangummi eller guargummi. For en mere fyldig og cremet flødeskum anbefales Nature’s Charm kokosfløde til piskning eller Schlagfix’ vegansk piskefløde >>

Hvor kommer sojabønnerne fra?

De økologisk dyrkede sojabønner i Provamels soya fløde stammer fra europæiske sojamarker. Enten fra Frankrig, Italien eller Østrig. Sojafløden har derfor på ingen måde været med til at ødelægge regnskoven. Generelt er sojabønner en af de mest bæredygtige afgrøder. Produktionen har en lav belastning i forhold til kulstofudledning, jordforbrug i areal, vandforbrug og gødningsbehov.

Provamel udvælger kun de sojabønner, der er Pro Terra-certificerede. Et label der udelukkende må anvendes på økologiske, bæredygtige, socialt ansvarlige og GMO-fri sojabønner. En standard der bliver overvåget konstant for at opretholde de høje krav til producenterne.

Soya fløde alternativer?

Her på webshoppen finder du flere alternativer til soya fløde fra Provamel. Her er Schlagfix’ vegansk piskefløde, deres spray flødeskum. og deres veganske kaffefløde/ coffe creamer.

Derudover er der kokosfløde til piskning fra Nature’s Charm, som også giver en lækker cremet vegansk flødeskum. Så der er masser af skønne alternativer til soya fløde og sojaflødeskum.

Du går ikke ned på flødealternativer her på webshoppen – du kan se hele kategorien veganske ‘fløde’-alternativer her >>

Yderligere information

Vægt 0.26 kg