VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Poppet Amarant – Øko – 200g

26,00 kr.

Ikke på lager

Poppet amarant – Økologisk – Fra BiOrganik

Indhold: 200 gram

Poppet amarant er frø fra amarantplanten, der er blevet poppet (puffet) op under opvarmning. De geniale og næringsrige frø, har en mild og nøddeagtig smag, og mange bruger dem i muesli, som topping på kager eller yoghurt og i bagværk. Og så er de glutenfri.

Info og næringsværdi nedenfor

Beskrivelse

Poppet amarant økologisk – Næringsindhold pr 100g:

Puffede/ poppet amarant-frø fra BiOrganik – økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

  • Energi: 1565 KJ/ 371 Kcal
  • Fedt: 4,9 g – heraf mættet fedt 1,5 g
  • Kulhydrater: 65,1 g – heraf sukkerarter: 1,1 g
  • Protein: 12,4 g
  • Salt: 0,01 g

 

Ingredienser: Puffede /poppede amarantfrø (100%)

Økologisk – HU-ÖKO-01 – Oprindelse: Tyskland. Pakket på en allergenefri fabrik.

Opbevares tørt, ikke for varmt og tætlukket.

poppet amarant køb onlinePoppet  amarant – anvendelse

Poppet amarant (el. puffet amarant) er lavet af frø fra amarantplanten. Det er blevet ligeså populært at bruge de sunde amarantfrø i madlavning og bagning, som eksempelvis quinoa. Brug f.eks. poppet amarant ovenpå yoghurt, i bagværk eller som topping på kager og desserter. Det er meget populært at blande en god portion poppede amarantfrø i f.eks. sin müsli, fordi den let nøddeagtige smag bidrager med lidt esktra, og så giver det et godt crunch. Derudover er det helt oplagt at bruge dem, hvis du laver hjemmelavede müsli- eller proteinbarer. Se for eksempel denne opskrift på en hjemmelavet müslibar.

Amarantfrø er en superfood

Amarantfrø og poppet amarant er fyldt med gode næringsstoffer. Derfor kaldes amarant (amaranth) en superfood. Bl.a. indeholder de små frø masser af god protein og gode kostfibre. De indeholder aminosyren lysin, der er essentiel for kroppens opbygning af nye celler. Amarantfrø er rige på umættede fedtsyrer, og så er de glutenfri fra naturens side.

Derudover indeholder amarantfrø mange nødvendige mineraler. For eksempel mangan, magnesium, fosfor, jern, selen og kobber. Den gode næringsværdi går ikke ud af frøene, selvom de bliver poppet. Idet de poppes under kontrollerede forhold, kommer de ikke op i så høje temperaturer, at de mister næringsværdi. Så alt i alt er en håndfuld poppet amarant med til at give din krop de næringsstoffer, den har brug for.

Du finder også økologisk poppet quinoa her på shoppen.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Økologisk