VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Matcha Te – Øko – 100g

99,00 kr.

Ikke på lager

Matcha Te – Økologisk – fra Buxtrade

Indhold: 100 gram. Der er genluk på posen.

Matcha te er kendt som en superfood, fordi det indeholder mange gode antioxidanter, E vitamin og koffein. Brug det som klassisk te eller i bagværk eller smoothies.

Dosering til te: 1-2 gram (½-1 tsk) per kop

Næringsindhold og mere info nedenfor

Del med andre:

Beskrivelse

Matcha Te økologisk – næringsindhold pr 100g:matcha te tilbud - køb online

Matcha te økologisk certificeret – næringsindhold per 100 gram:

  • Energi: 1762 KJ / 420 Kcal
  • Fedt: 16 g – heraf mættet fedt: 3 g
  • Kulhydrater: 58 g – heraf sukkerarter: 40 g
  • Fibre: 6 g
  • Protein: 8 g
  • Salt: 0 g

 

Ingredienser: Matcha Te* – *Økologisk – Oprindelse: Kina

Der er genluk på posen.

Matcha Te

Matcha te er en af de mest dyrebare typer te, der findes. Teen er exceptionelt rig på antioxidanter, Vitamin E og koffein. Den kan, udover som klassisk te, også bruges i bagværk, desserter, smoothies og andre drikke.

Modsat andre typer te, skal man ikke bruge matche te i en tepose. Det knuste pulver hældes i stedet direkte i det varme vand. Det er teblade, der er knust til fint pulver, og det minder en anelse om eksempelvis grøn te. Men ikke i forhold til smagen. Og slet ikke i forhold til anvendelsen og sundhedsegenskaberne.

Dosering som te

Afhængigt af dine smagspræferencer anbefales det, at man bruger mellem 1 og 2 gram (½-1 tsk) matcha te i en kop kogende vand (80-120 ml). Brug evt en lille si til at fordele pulveret i vandet. Pisk så til pulveret er jævnt fordelt i vandet, og til det har en let skummende overflade. Mange bruger et bambuspiskeris til at piske pulveret ud i vandet med, men du kan også bruge en lille mælkepisker/mælkeskummer. Har du ingen af delene, så prøv dig frem med et almindeligt lille piskeris, eller det du lige har ved hånden.

Matcha te = superfood

Hvorfor kan matcha te betegnes som en superfood?

Det kan det, fordi det indeholder alverdens sunde næringsstoffer. Teen er rig på eksempelvis antioxidanter (især catechiner), der hjælper til at modvirke frie radikaler, der kan skade vores celler og andre af kroppens funktioner. En kop matcha te indeholder over 10 gange så mange antioxidanter som en kop grøn te. Bl.a. fordi at man bruger pulveret i vandet, modsat grøn te, hvor det bruges gennem et filter. Med matcha får du alle de gode næringsstoffer med, hvor man med filter-te faktisk smider det meste ud.

Og så er der L-theanin, der er en vigtig aminosyre. L-theanin er med til at få os til at slappe af. Derfor bruges matcha te eksempelvis flittigt, af de der mediterer og ønsker ro i sjælen.

Det indeholder også koffein, men ikke i lige så store mængder som eksempelvis kaffe og sort te.

matcha te køb online - økologiske matcha te tilbud

Der er mange andre udokumenterede helbredsfordele ved matcha. Nogle mener, at det hjælper på fordøjelsen, andre mener at det styrker hjernens funktionalitet. Og der er flere endnu, men det har vi ikke beviser for i Danmark.

Buxtrade – producenten

Det er tyske Buxtrade der står bag denne økologiske matcha te, og det er både din og vores garanti for, at indholdet er af bedste kvalitet. Smagen er mild og den har kun en anelse bitterhed. Leverandøren i Hamborg er eksperter i superfoods. Også derfor har vi mange andre af deres fantastiske produkter her på webshoppen. Eksempelvis maca pulver, cashewnødder hampefrø (afskallede), og ikke mindst vores johannesbrødkernemel, xanthangummi og guargummi-pulver.

Yderligere information

Vægt 0,12 kg