VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Jackfruit Sriracha marineret

23,95 kr.

På lager

Jackfruit marineret i sriracha-sauce – Natures Charm 

Indhold: 200 gram – klar til brug

Jackfruit er blevet en klassiker som køderstatning, fordi frugten får samme konsistens som kød, når den tilberedes. I sig selv smager stykkerne ikke rigtigt af noget, så derfor har Nature’s Charm lavet denne sriracha-marinerede udgave.

Findes også som naturel jackfrugt og jackfruit marineret med BBQ.

Næringsindhold, ingredienser og forslag til tilberedning nedenfor.

Beskrivelse

marineret jackfruit natures charmJackfruit Hot Sriracha – Næringsindhold pr. 100g:

Jackfruit marineret i hot Srirachasauce fra Nature’s Charm – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 196 KJ / 47 kcal
  • Fedt 0,7 g – heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
  • Kulhydrat 6,6 g – heraf sukkerarter 3,6 g
  • Protein 1,3 g
  • Salt 1,2 g

Ingredienser:

Sriracha-marineret Jackfruit ingredienser: ung jackfrugt (64%), vand, rød chili (4%), destilleret eddike, hvidløg, sukker, havsalt, modificeret majsstivelse, syreregulator: eddikesyre; paprika.

Glutenfri, sojafri, mælkefri.

Opbevaring: Lukket: opbevares køligt og tørt. Åbnet: opbevares i en tætlukket beholder i køleskabet. Bør spises inden for få dage efter åbning.

Oprindelse: Thailand

Jackfruit tilberedning

marineret jackfruit køb - nature's charm jackfrugtMarineret jackfruit fra Nature’s Charm er klar til at stege på panden. Steg stykkerne i nogle minutter og så er de klar til brug i f.eks. burger, tortillas/madpandekager, tacos, sandwiches, som pizzatopping og i en pastaret (som på billedet). Jackfruit er så populært, fordi det har den helt rigtige kød-agtige konsistens, så du snildt kan overbevise andre om, at det faktisk er kød.

Hvad er jackfruit?

hvad er jackfruitJackfruit (på dansk jackfrugt) er faktisk en slægtning til figenfrugterne. Jackfrugterne vokser i varme, tropiske områder som for eksempel Thailand, Brasilien og Afrika. Selvom jackfrugten reelt set er en frugt, er frugtkødets konsistens sammenlignelig med kyllinge- og svinekød, når det tilberedes. De unge umodne jackfrugter smager ikke rigtig af noget, som de er. Derfor tilsætter man gerne en marinade, som Nature’s Charm har gjort for dig her, eller steger stykkerne i godt med krydderier.

Ung og moden jackfrugt – er der forskel?

Der er faktisk en stor forskel på unge og på modne jackfrugter. man bruger de ikke-modne jackfrugter som køderstatning, fordi de endnu ikke har taget smag. Er jackfrugten blevet moden, har den en helt anden mere blød konsistens og en sødlig smag. Lige som andre frugter. Hvis du vil bruge jackfruits til køderstatning, er det derfor altid de unge/young green jackfruits, som denne fra Nature’s Charm, du skal gå efter.

Denne hot sriracha-marinerede jackfruit findes også som jackfrugt naturel og med en Bar-B-Que-marinade og ikke mindst en jackfruit confit.

Synes du det er spændende at prøve de mere eksotiske typer vegansk kød, er Nature’s Charm’s bananblomst måske noget for dig. Bananblomster er lidt á la jackfruit, og så alligevel ikke. Bananblomster er meget populære i f.eks. England, fordi de er geniale som ‘fish’ i fish’n’chips.

Se alle Nature’s Charm produkter her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Vegansk

Ja