VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Jackfruit marineret i BBQ-sauce

23,95 kr.

På lager

Jackfruit marineret i BBQ-sauce – Natures Charm Bar-B-Que Jackfruit

Indhold: 200 gram – klar til brug

Jackfruit er blevet en klassiker som køderstatning, fordi frugten får samme konsistens som kød, når den tilberedes. I sig selv smager stykkerne ikke rigtigt af noget, så derfor har Nature’s Charm lavet denne BBQ-marinerede udgave, der også har et touch af røgsmag. Findes også som naturel jackfrugt og hot sriracha jackfrugt.

Næringsindhold, ingredienser og forslag til tilberedning nedenfor.

Beskrivelse

jackfruit køb - natures charm bbq jackfrugtJackfruit Bar-B-Que Natures Charm – Næringsindhold pr. 100g:

Jackfruit marineret i Barbequesauce fra Natures Charm – næringsindhold pr 100 gram:

  • Energi 370 KJ / 88 kcal
  • Fedt 0,8 g – heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
  • Kulhydrat 17 g – heraf sukkerarter 14 g
  • Protein 1,3 g
  • Fibre: 3,7 g
  • Salt 1,3 g

Ingredienser:

BBQ-marineret Jackfruit ingredienser: ung jackfrugt (55%), vand, tomater, rørsukker, hvidløg, skalotteløg, havsalt, modificeret majsstivelse, ingefær, peber, SENNEPspulver, røgaroma, paprika.

Allergener: Indeholder sennep.

Glutenfri, sojafri, mælkefri.

Opbevaring: Lukket: opbevares køligt og tørt. Åbnet: opbevares i en tætlukket beholder i køleskabet. Bør spises inden for få dage efter åbning.

Oprindelse: Thailand

Jackfruit tilberedning

jackfruit køb - natures charm Bar b que jackfrugtJackfruit i denne marinerede udgave er klar til at stege på panden. Steg stykkerne i nogle minutter og så er de klar til brug i f.eks. burger, tortillas/madpandekager, tacos, sandwiches og som pizzatopping. Det er super nemt, og så har det den helt rigtige kød-agtige konsistens, så du snildt kan overbevise andre om, at det faktisk er kød.

Hvad er jackfruit?

hvad er jackfruitJackfruit, der på dansk hedder jackfrugt, er egentlig en slægtning til figenfrugter. Frugterne vokser i tropiske områder som for eksempel Thailand, Brasilien og Afrika. Selvom jackfrugt teknisk set er en frugt, minder frugtkødets konsistens om kyllinge- og svinekød, når det tilberedes. Jackfrugt smager ikke rigtig af noget, som den er. Derfor tilsætter man gerne en masse krydderier, marinader eller saucer, når man tilbereder og spiser den.

Forskellen på unge og modne jackfrugter

Der er stor forskel på unge og på modne jackfrugter. Det er de ikke-modne jackfrugter, der bruges som køderstatning. Er frugten først blevet moden, har den en helt anden mere blød konsistens og en sødlig smag. Helt som andre frugter. Det er derfor, at du altid skal gå efter ung/young green jackfruit, som denne fra Nature’s Charm, hvis du vil bruge jackfrugt som kød.

Denne BBQ-marinerede jackfruit findes også som jackfrugt naturel og med en hot sriracha-marinade.

Er du glad for at afprøve de mere eksotiske typer vegansk kød, er Nature’s Charm bananblomst måske noget for dig. Bananblomster er lidt á la jackfruit, men så alligevel ikke.

Se alle Nature’s Charm produkter her >>

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Vegansk

Ja