VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Veganske & Glutenfri kopnudler – Chili & Miso

19,95 kr.

Ikke på lager

Glutenfri kopnudler – Itsu Chilli Miso Rice Noodles

Indhold: 63 gram

Itsus restaurantinspirerede veganske og glutenfri kopnudler er lavet med håndlavet miso-baseret bouillonpasta frem for pulverkrydderier. Nudlerne er lavet af ris frem for hvede.

Itsu’s slogan er ‘eat beautiful‘, og det fornemmes tydeligt med både smag og råvarer, hvor der f.eks. kun er brugt naturlige smagsgivere. Så hvis du søger en sund, nærende og super smagfuld løsning til en nem frokost eller aftensmad, er Itsu’s Chilli Miso Rice Noodles en perfekt løsning. De findes også i en Satay-udgave >>

Kun 207 kalorier pr kop og et lavt fedt- og sukkerindhold.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Beskrivelse

glutenfri kopnudler køb online - veganske kopnudler - itsu nudlerVeganske & glutenfri kopnudler fra Itsu

Itsu’s veganske og glutenfri kopnudler er restaurant-inspirerede hurtigløsninger.

Itsu er et firma i England, der har specialiseret sig i asiatiske og især japanske retter. Deres kopnudler er i gourmetklassen, hvor den håndlavede bouillon med chilli og ingefær, er lavet som en misobaseret bouillonpasta frem for et krydderipulver.

Itsus kopnudler er lavet for at højne oplevelsen af at spise ‘hurtig’ mad. De er derfor lavet med blandt andet naturlige smagsgivere og selvfølgelig; kvalitetsråvarer uden tilsatte farvestoffer.

Itsu Chilli Miso Rice Noodles er en nem, sund, nærende og yderst smagfuld løsning, når det gerne må gå lidt tjept med frokosten eller aftensmaden.

Itsu Nudler – Chilli Miso- ingredienser:

Ingredienser i Itsus veganske og glutenfri kopnudler med chili og miso:

Risnudler (63%): ris (85%), modificeret tapiokastivelse, sukker, salt, stabilisator; guar gum.

Bouillonpasta (37%): SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt), vand, SESAMolie, alkohol, sukker, gærekstraktpulver, kelpekstrakt (tang) (kelp, salt, svampe, løgpulver, chilipeber (0,3%), koriander, ingefærpulver, japansk peber, sort peber.

Posen med tørrede grøntsager: forårsløg.

Allergener: indeholder sesam og soja.

Næringsindhold pr færdig kop/beholder:

  • Energi: 880 KJ / 207 Kcal
  • Fedt: 2,2 gram – heraf mættede fedtsyrer: 0,4 gram
  • Kulhydrater: 41 gram – heraf sukkerarter: 2,5 gram
  • Kostfibre: 1,9 gram
  • Protein: 4,8 gram
  • Salt: 2,43 gram

glutenfri kopnudler - itsu veganske nudler købItsus glutenfri kopnudler nudler – tilberedning:

Tilberedning af Itsus glutenfri kopnudler – Chilli Miso Rice Noodles: Tøm de medfølgende poser i beholderen, tilsæt kogende vand til den angivne streg, rør rundt, lad det trække i 5 minutter og nyd et lækkert måltid. For en ekstra smagfuld oplevelse, kan du lade det trække i 5 minutter ekstra.

Itsu nudler.. og meget mere

Itsu er et engelsk firma, der har specialiseret sig i japanske specialiteter. De adskiller sig fra så mange andre, ved at de bruger sunde, naturlige råvarer og sunde tilberedningsmetoder. Og det skal være smukt. Derfor bruger de altid sloganet ‘eat beautiful‘.

Udover Itsus veganske og glutenfri kopnudler i en chili/miso-version, finder du også Itsu’s glutenfri og veganske kopnudler med satay-smag og deres udon nudler (ikke glutenfri) og ikke mindst deres knasende sprøde tang chips og smagfulde miso-pasta.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,075 kg