VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Søg

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - VEGANSK WEBSHOP

VEGANSKE PRODUKTER ONLINE - DANSK VEGANSK WEBSHOP

Itsu Nudler – Udon – Satay

25,95 kr.

Ikke på lager

Itsu nudler – Itsu Noodles – Udon Satay 

Indhold: 173 gram

Itsus restaurantinspirerede veganske kopnudler er lavet med håndlavet miso-baseret bouillonpasta frem for pulverkrydderier, og indeholder bl.a. tofu og forårsløg.

Itsu’s slogan er ‘eat beautiful‘, og det fornemmes tydeligt med både smag og råvarer, hvor der f.eks. kun er brugt naturlige smagsgivere. Så hvis du søger en sund, nærende og super smagfuld løsning til en hurtig frokost eller aftensmad, er Itsu’s Satay Udon nudler en perfekt løsning.

Næringsindhold, ingredienser og mere info nedenfor.

Beskrivelse

itsu nudler - veganske kopnudler køb onlineItsu nudler – Satay Udon Noodles

Itsu nudler er restaurant-inspirerede hurtigløsninger. Itsu er et britisk firma, der er specialiseret i asiatiske og især japanske retter. Deres udon nudler er med håndlavet bouillon med satay-smag, der er lavet som en pasta frem for pulver. Itsus veganske kopnudler er lavet for at fremme oplevelsen af at spise ‘hurtig’ mad. De er derfor lavet med blandt andet naturlige smagsgivere og selvfølgelig; kvalitetsråvarer uden tilsatte farvestoffer.

Det er den højtrespekterede Yoshihiro, en japansk madentreprenør, som står bag den medfølgende bouillonpasta, der er lavet fra bunden med bl.a. miso, urter og krydderier.

Itsu Noodles – Udon Satay Noodles – er en nem, sund, nærende og yderst smagfuld løsning, når det gerne må gå lidt tjept med frokosten eller aftensmaden.

Hvad er udon nudler sammenlignet med almindelige nudler?

Udon nudler er mere tykke og har lidt mere bid, når de sammenlignes med almindelige nudler.

Itsu Noodles – Satay Udon – ingredienser:

Ingredienser i Itsu Noodles – Satay Udon:

Udon nudler (86%): vand, HVEDEmel, salt, risolie, syreregulator; mælkesyre (vegetabilsk).

Bouillonpasta (14%): SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt), SESAMpasta, tamari SOYA sauce(vand, SOJAbønner, salt, alkohol), vand, sukker, SESAMolie, alkohol, gærekstraktpulver, salt, hvidløgspulver, paprikapulver, løgpulver, koriander, rød chili, ingefærpulver, japansk peber.

Posen med tørrede grøntsager og tofu: tofu (SOJAbønner, maltose, sivelse (kartoffel, tapioka), konsistensgivende middel: calciumsulfat), forårsløg.

Allergener: indeholder hvede, gluten, sesam og soja.

Næringsindhold pr færdig kop/beholder:

  • Energi: 1264 KJ / 301 Kcal
  • Fedt: 4,7 gram – heraf mættede fedtsyrer: 0,8 gram
  • Kulhydrater: 53 gram – heraf sukkerarter: 4,2 gram
  • Kostfibre: 3,8 gram
  • Protein: 9,5 gram
  • Salt: 2,63 gram

itsu nudler - itsu noodles satay udon - itsu veganskItsu nudler – satay udon – tilberedning:

Tilberedning af Itsu nudler – Satay Udon: Tøm de medfølgende poser i beholderen, tilsæt kogende vand, rør rundt og nyd et lækkert måltid. For en ekstra smagfuld oplevelse, kan du lade det trække i 5 minutter.

Itsu nudler.. og meget mere

Itsu er et britisk firma, der har specialiseret sig i japanske specialiteter. De adskiller sig fra så mange andre, ved at de kun bruger rene, naturlige råvarer og sunde tilberedningsmetoder. Og; det skal være smukt. Derfor bruger de altid sloganet ‘eat beautiful‘.

Udover Itsu nudler i en udon-version, finder du også Itsu’s glutenfri og veganske kopnudler med satay-smag og chilli miso risnudler og ikke mindst deres knasende sprøde tang chips og smagfulde miso-pasta.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,180 kg